Index: Az utolsó pillanatban vonták meg az Ozora fesztivál hatósági engedélyét

2013. augusztus 2. 19:44
A csütörtöki szemlén még nem derült ki, hogy nem adja meg a rendőrség az ozorai fesztivál megtartásához szükséges engedélyt - írja az Index. A látogatókat már nem tudták értesíteni, jelenleg körülbelül ezren várakoznak a kapuknál.

A helyi jegyző egy 14 oldalas rendőrségi dokumentumra hivatkozva nem adta ki az engedélyt az Ozora fesztivál megtartására, erről azonban már nem sikerült időben értesíteni a látogatókat – írja az Index. A szervezők szerint ez annyira váratlan lépé volt, hogy az augusztus elsejei szemlén még a fesztivál technikai lebonyolításáról egyeztettek a rendőrséggel.

Mint az Index írja, augusztus 2-án délután már 500-1000 jegytulajdonos várakozott a kapuknál. A kapunyitás a holnapi, augusztus harmadikai napra lett meghirdetve, a szervezők ekkor akarják bejelenteni, hogy nem kapták meg a szükséges engedélyt a rendezvényhez. Egyelőre tanácstalanok, mihez kezdjenek majd a látogatókkal, és már a katasztrófavédelmet is kihívták a bejelentés időpontjára.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Majd szépen haza fognak menni.

És elmondhatják, hogy szerencséjük volt.

Nem ártana korrekt módon a lefújás okát is közzétenni.

Szénát akartak bevinni, no, a szegény fesztiválozni óhajtók.
Vagy valami más fűfélét...

Így azért már egészen más a fekvés, nemdebár?

Nagyon nagy szamárságokat firkál, hallja kend!

Jól tájékozott drogügyben, netén érintett lehet. Az USA-ban sokminden engedélyezett, sok minden meg nem. Ráadásul szövetségi államonként változó módon. Nehogy már mérvadó legyen nálunk, hogy az eszement amerikai marhák mit legelnek?

A hollandokról meg nem is szólva!
Ez egyok sem értelmes hivatkozás.

Magyarországon nem véletlenül tiltott a drog használata és terjesztése. Törvény szerint betartandó tilalom.

Aki meg nem törvénytisztelő, az magára vessen, ha pórul jár. Úgy kell neki.

"A helyi jegyző egy 14 oldalas rendőrségi dokumentumra hivatkozva nem adta ki az engedélyt az Ozora fesztivál megtartására,"

Ha valakinél reklamálni kell, akkor az, aki a kiadott engedély nélkül hirdette meg a nyilvános drogbulit. Mert engedély még nem volt, amikor már szervezték, vagyis nem is tudhatták, hogy kapnak-e rá engedélyt.

Ha egy csöpp eszüket nem drogozták el, akkor tudhatták, hogy amíg nincsen a kezükben az engedély, addig a rendezvény megtartása bizonytalan. Korrekt módon erről a meghívott csürhét is tájékoztatni kellett volna.

Akik itt hőbörögnek, azok is pontosan tudják, csak a tehetetlen düh tör fel belőlük. Rájöttek, hogy a szervezők átejtették őket.

Nem tudnak mit kezdeni a saját ostobaságukkal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés