Plakátokkal az európai polgárok összetartozásáért

2013. augusztus 6. 11:21
A polgárok európai éve kapcsán plakátpályázatot hirdet az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az ARC: a kiírásra az európai közösség összetartozását megfogalmazó terveket várnak.

A felhívás szerint olyan plakáttervekre számítanak a szervezők, amelyekben a jelentkezők megfogalmazzák, mit jelent európai polgárnak lenni, mit jelent az európai identitás, mi az, ami összetartja az unió országainak lakóit, hogyan lehet erősíteni ezt a szövetséget, és hogyan őrizheti meg ebben az egységben mégis minden ország a maga egyediségét.

A zsűri által legjobbnak ítélt 35 alkotást nagyméretű molinóra nyomtatják és októberben, a Millenáris parkban, az Európa Pont mellett mutatják be őket. A legjobb három munka díjazásban is részesül.

A felhívásra pályázhat minden 14. életévét betöltött természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli bejegyzett szervezet egyénileg vagy akár csoportosan is szeptember 2-án éjfélig.

A pályamunka benyújtása elektronikusan a www.arcmagazin.hu weboldalon történik, ahol a kiírás részletei is megtekinthetők. A díjátadót a kiállítás nyitó napján, szeptember 27-én tartják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés