Újabb embereknél találtak kábítószert a Szigeten

2013. augusztus 8. 15:28
További hét személynél találtak szerdán éjszaka és csütörtökön hajnalban kábítószer gyanús anyagot a rendőrök a 21. Sziget Fesztiválon.

A BRFK közlése szerint három férfi a beléptetéskor elvégzett ellenőrzéskor bukott le, ugyanis a biztonsági őrök kábítószergyanús növényi származékot találtak a ruházatuk átkutatásakor, illetve a csomagjukban. Ugyanakkor a fesztivál területén négy gyanúsan viselkedő férfit is ellenőriztek a rendőrök. Náluk, több mint száz kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó alufólia pakettet és cukorkás dobozokba rejtett tablettákat találtak.

A III. kerületi kapitányság munkatársai valamennyiüket elfogták, és előállították. A magyar, illetve külföldi férfiakkal szemben kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

Előző este két külföldi férfivel szemben intézkedtek a rendőrök. Egyiküket kábítószer birtoklásának vétségével, a másik férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsítják a rendőrök. Két napja kilenc külföldivel szemben intézkedtek a rendőrök, akiknél kábítószergyanús anyagot találtak, amikor igazoltatták őket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés