Lemondták az Orbán-kritikus punkzenekar koncertjét

2013. augusztus 9. 17:03
Kiskunhalason jelezték a Freedom Music Club tulajdonosának, hogy problémái lehetnek belőle, ha hagyja, hogy a szórakozóhelyen fellép a HétköznaPI CSAlódások. A települést az MSZP támogatásával megválasztott polgármester vezeti.

Szeptember 14-én koncertezett volna KapdbeViktour! turnéja keretében Kiskunhalason a HétköznaPI CSAlódások. A punkzenekar azonban a Facebookon közzétett bejegyzés szerint mégsem lép fel a városban, mivel ettől a koncert tervezett helyszínének, a Freedom Music Clubnak a tulajdonosa visszatáncolt.

A poszt szerint a szórakozóhely tulajdonosát felhívták a polgármesteri hivatalból és jelezték neki, hogy ha komolyan gondolja az Orbán-ellenes koncertet, akkor lesznek, akik ki fogják csinálni. Mint írja, neki fogalma sem volt arról, hogy a turné a KapdbeViktour! nevet viseli, és bár nem érdekli a politika, de ez szerinte is durva, ezért visszamondta a zenekart.

A 444.hu kereste a Freedom Music Club tulajdonosát, de nem sikerült őt elérnie. A klub egyik koncertszervezője viszont azt mondta, hogy nem fenyegetés, csak „jó szándékú figyelmeztetés” érkezett a tulajnak a polgármesteri hivatalban dolgozó ismerőseitől. A 444.hu a polgármesteri hivataltól sem kapott érdemi reakciót, mivel ott éppen igazgatási szünet van.

Kiskunhalas polgármesterét, Gyovai Istvánt 2010-ben az MSZP támogatásával választották meg, a választásokon a fideszes Lukács Lászlót győzte le.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pol Pot megye punkjai, 2013-as verzió.

Nekem az egész a szegedi fiatalkoromat idézi, amikor az elvtársbarát Cpg és a 88-as csoport koncertjeiről menekültünk mert nem szerettünk volna "Kádár kolbászt" kapni.

Mondjuk az egyik Ricse koncert után úgy lefújtak spray-el a pvc kabátosok, hogy azt hittem, hogy megvakulok.

Egy kis nosztalgia:

88-as Csoport: Miért nem írsz?

http://www.youtube.com/watch?v..

Erősen balosok a dalszövegeik alapján amúgy, de ki a fa..t érdekelnek, koncertezzenek, szidják a rendszert mint régen kit zavar? A mostani elvtársakat?

Még mielőtt teljesen kifordulsz magadból, még mielőtt totál hülyévé válsz, még mielőtt a demokratikus baktérium eluralná a tudatodat, megkérdezem: ha mondjuk, a zsidók kiirtásáról zengedezne egy együttes, vagy mondjuk a cigányok sterilizálását szorgalmazná egy hasonlóan szép nevű banda, azt is természetesnek és eltűrhetőnek, a demokrácia részének, a szabad véleménynyilvánításnak tartanád-e?
Mellesleg, te valószínűleg egy kis szarosseggű ifjonc lehetsz, aki habzó szájjal beszél a fasizmusról, aki kéjelegve fasisztázza Csurkát, de akinek fingja sincs arról, hogy mit beszél.
Ahhoz azért már értesz, hogy miként mutasd be a zsigeri gyűlöletből fakadó mocskos, alpári szókincsedet.
Hol tanultad, hiszen még időd sem lehetett arra, hogy ilyen szarosszájúvá válj. Biztos, nem így neveltek a szüleid, ezt önszorgalomból szedted fel, igaz-e?
Ja, és még szerencse, hogy te nem egy büdöskomcsi "proli" vagy. Akkor mi? Egy geci?
Igen, azt hiszem ez utóbbi és sajnos, hogy van még belőled jó néhány.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés