Doktor House turnézni fog most megjelent lemezével

2013. augusztus 11. 19:11
Októberben észak-amerikai koncertturnéra indul Hugh Laurie, a Doktor House tévésorozat sztárja a napokban megjelent új blues-albumával.

A Warner Bros. Records 2011-ben adta ki a tévésztár Let Them Talk című első blues-lemezét, amelyen a Copper Bottom Banddel játszott. Az album több millió példányban kelt el, Laurie és az együttes pedig hat hónap alatt végigkoncertezte vele az Egyesült Államokat, Európát, Dél-Amerikát és Oroszországban is felléptek.

Most már teljesen függő vagyok. Semmi sem elég: hátborzongatóan jó együtt fellépni ezekkel a zenészekkel” – idézte a Hollywood Reporter az újabb turnéra készülő 54 éves színész-muzsikust. Laurie elárulta, hogy hatéves kora óta zongorázik, és a bluest is akkortájt szerette meg.

Az Egyesült Államokban a napokban megjelent Didn't It Rain című új lemezén a blues egészen korai előadói, mint W.C. Handy vagy Jelly Roll Morton, illetve az újabbak közül Dr. John számai is szerepelnek.

Ha rajtam múlna, 160 szám lenne a lemezen, mert képtelen vagyok nemet mondani egyetlen dalra is” – mondta Laurie hozzátéve, hogy még rengeteg, sokak számára ismeretlen blues-számot akar bemutatni a világnak. Olyan is akad közöttük, ami a 20-as, 30-as évek óta nem jelent meg.

Laurie nyolc évadon át volt a főszereplője a Doktor House című tévésorozatnak, alakításáért 2006-ban és 2007-ben is elnyerte a Golden Globe-díjat.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés