„A lány, aki nem buzizott ordítva”

2013. szeptember 2. 17:36

Papp Anikó
Jobbegyenes
Nem az ember ellen tiltakozom, hanem a jelenség ellen, ami mögötte van. Az ellen, hogy ehhez Szörényitől kezdve Varga Miklóson át Nagy Feróig fájóan sokan asszisztáltak.

Alföldi nem csak az István, a királyt gyalázta meg, mint színművet, hanem az egész magyarságot és történelmünket azzal, ahogyan ábrázolta a magyarokat. A jövő felnövekvő nemzedéke kivel fog azonosulni? A drogos, punk Koppánnyal, vagy a »náci« tisztekkel magyarokat kivégző Istvánnal? Én remélem, hogy egyikkel se, de az Alföldi-félék nagyon is tudják, hogy a fiatalok fogékonyak. Fogékonyak a mocsokra is, ha a felnőttek ezt a példát állítják eléjük. Nem tudom elképzelni, hogy mi megy végben azoknak az agyában, akik magyar létükre ezt az embert védik.

Én nem az ember ellen tiltakozom, hanem a jelenség ellen, ami mögötte van. Az ellen, hogy ehhez Szörényitől kezdve Varga Miklóson át Nagy Feróig fájóan sokan asszisztáltak. Nem ordibálni kell, de fel kell emelnünk a hangunkat. Nem »buzizsidózni« kell, de éreztetnünk kell, hogy nem feltétlenül jó az, hogy egy mindenhol a férfi nemi szervet vizionáló rendezőre bízzák egy szinte szakrális jelentőségű rockoperát.

Mocskolódva nem lehet tiltakozni a mocsok ellen. Meg kell mutatnunk, hogy mi, a nemzeti oldalon tudunk méltósággal erkölcsi példát mutatva tiltakozni, bojkottálni, kulturáltan véleményt nyilvánítani. Nemtetszésünket nem egy ember identitása vagy ízléstelensége miatt kell kifejeznünk, hanem, mert megálljt kell parancsolnunk hazánk teljes elzüllesztése ellen, és fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy ehhez a nemzeti oldalon is elismert művészek asszisztálnak.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ilyen stílusban nehéz lesz párbeszédet folytatni.
Haazzal kezdi, hogy az egész jobboldalt leszólja, majd válogat a kedvére valók közt, nagy jövőt nem jósolok az "összeborulásnak" - és nem a "józan" jobboldaliak miatt.

Én is ki tudnám válogatni a baloldaliak közül, hogy kivel tudnám elképzelni a párbeszédet. Szerintem azok is kisebbségben vannak ott, a baloldalon.

És akkor most megint ott tartunk, hogy minősítünk, nem beszélgetünk.

Hát, Mesterházy sem egy gentleman, ha úgy adódik.

Én például nem érzem kényelmetlenül magam Orbán rendszerében, ennek ellenére tudom őket kritizálni.

Ismerek néhány értelmes balodalit, akivel lehet párbeszédet folytatni. És légy erős, nem az elutasítás az első szavuk, ha Orbánról van szó, pedig van elég kritikai megjegyzésük.

Amúgy ez a ló másik oldala.
Szakrális jelentőségű? Kivel fog azonosulni a fiatalság?
Ez csak egy sima rock opera, könyörgöm...

Ez az Alföldi is szeret qrni.
Mint a nagy Ősök: Fletó az Országot, Dopeman a Himnuszt, Ő Istvánt, a királyt.
Elqrni. Nem kicsit, nagyon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában