Állítólag visszavonult Jack Nicholson

2013. szeptember 4. 20:32
Úgy tűnik, hogy öt évtized után Jack Nicholson otthagyta a hollywoodi filmgyárat. A Star magazin értesülése szerint a háromszoros Oscar-díjas színész csöndben visszavonult a filmezéstől memóriájának romlása miatt.

A magazin egy bennfentes forrásra hivatkozva írta meg, hogy a 76 esztendős sztár már nehezen birkózik meg a szereptanulással, ezért nem vállal több filmet. A közelmúltban állítólag visszaadott egy szerepet a Nebrasca című filmben, amelyben egy idős alkoholista apát kellett volna alakítania. A producereknek azonban azzal magyarázta döntését, hogy nem érdekli a szerep.

A Ragyogás, A tégla, a Kínai negyed és a Lesz ez még így se! sztárja 2010-ben forgatott utoljára a Honnan tudod? című filmben Reese Witherspoon és Owen Wilson oldalán. Nicholson ugyanakkor nem bánja a reflektorfényt és esze ágában sincs kerülni. Továbbra is lelkesen jár kedvenc kosárlabdacsapata, a Los Angeles Lakers meccseire, és szívesen jelenik meg a nyilvánosság előtt.

A napokban egy német lap közölte, hogy egy másik színészlegenda, a 83 éves Sean Connery, aki évek óta visszavonultan él New Yorkban és Spanyolországban, Alzheimer-kórban szenved és súlyos az állapota.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én a Száll a kakukk fészkére c. filmben alakított szerepét kedvelem, meg a Lesz ez még így se filmjét.

A Téglában mér nagyon eldurvult figurára vették rá.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés