Tiltakozunk Mitru Tímea elbocsátása miatt

2013. szeptember 16. 10:05

Magyarországi Munkáspárt 2006
Ironikus, hogy a tanárnő által előadott dal is a világ igazságtalanságairól szól, és szövegében nem tartalmaz semmi elítélendőt.

A Munkáspárt 2006 tiltakozik az X-faktorban kemény metalcore zenét előadó tanárnő elbocsátása miatt.

A zenei ízlés mindenkinek a magánügye, azonban ha emiatt valakit elbocsátanak az állásából, az már a társadalom közügye. Nem akarunk olyan országban élni, ahol a munkának és a dolgozó embereknek nincs értékük, és ilyen mondvacsinált indokokkal elbocsáthatók, derékba törve ezzel tisztességes emberek karrierjét. A tanárnő esete csak egy a megszámlálhatatlan hasonló eset közül, csak azok nem kapnak médianyilvánosságot.

Ironikus, hogy a tanárnő által előadott dal is a világ igazságtalanságairól szól, és szövegében nem tartalmaz semmi elítélendőt. A közéletből azoknak kell távozni, akik nem képesek értékelni a dolgozók becsületét, és Horger Antalt játszva ítélkeznek mások boldogulása felett.

Mi olyan munka-törvénykönyvet akarunk megalkotni, amely a dolgozót védi, nem a nagyvállalkozókat és az őket kiszolgáló államot. Amelyik törvénycsomag nem óvja kellőképp a dolgozó embereket, az antidemokratikus, ezért mi szavatolnánk a tisztességes bérezést, a munkabiztonsági előírások betartatását. Biztosítanánk, hogy senkit ne bocsáthassanak el pusztán terhesség, betegség, bőrszín, vallás, idős kor, etnikai és szexuális hovatartozás miatt. Olyan társadalmat akarunk, amely ezeket az alapvető emberi normákat nem csak a törvények miatt tartja tiszteletben. 

Munkáspárt 2006

Sajtóiroda

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem lett volna szabad kirúgyni.

Alkalmazni sem kellett volna.
Az ilyenek takarodjanak mielőbb!!!!

Ha valaki a viselkedésével lejáratja a munkahelye és a kollégái jóhírét, méltatlanná válik, hogy egy önmagára igényes intézmény munkatársa legyen, akkor kinek milyen beleszólása lehet ez ellen?

A primitiv cinkost minősíti ez a "tiltakozás"

Már bocs, de ez itt most nem a Munkáspártról szól. Hanem arról a mentalitásról amit elítélendőnek tart. Ha ez megegyezik azzal, amit annak idején elődje (is) mutatott akkor is igaza van.
Tehát: azt kellene észrevenni, hogy igen: ha ez így folytatódik buzgómócsing helyi "uraságok" előbb-utóbb pont annyira élhetetlenné tehetik a társadalmi létet, mint az annak idején volt. Igen, akkor amikor MP elődjei voltak az urak. De ez a mondandó igazát nem érinti.
Nem a mostani MP-t kell like-olni, hanem arról kellene véleményt alkotni, amit felvet.

Munkáspárt 2006. - már az a botrányos, hogy ezek vannak.
Ha már mindenáron munkáspártot szemlézne a Mandiner, akkor ajánlanám a Türmer Gyuláékat.
Csak azt hiszem, az nem eléggé provokatív, mint ezek a hülyék, akikről lesír a banálisan ostoba, elvtelen protest-tempó.
Utálom - főleg a politikában - a sematikusságot, a butaságot, de legjobban azt, amikor nagyon gyenge képességű egyének nem veszik észre a saját korlátaikat és ebből fakadóan a többségi társadalmat gyengeelméjűnek tekintik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában