A Budapest Parkban vár a Kapuzárási Pánik Fesztivál

2013. szeptember 21. 19:40
Négynapos rendezvénnyel zárja a szezont a Budapest Park. A szerdán kezdődő Kapuzárási Pánik Fesztivál fellépői között lesz a Kaukázus, a Soerii & Poolek, a Brains, az Intim Torna Illegál, a Punnany Massif, a Heaven Street Seven és a Vad Fruttik.

A Budapest Park idei öthónapos idényét búcsúztató Kapuzárási Pánik szeptember 25-én szerdán este a nagyszínpadon az Isten Háta Mögött koncertjével indul, majd a Kaukázus zenél. A Popart helyszínen a Soerii & Poolek játszik, Dj Paplan forgatja hajnalig a lemezeket. A nagytánctéren Dj Endy, a retrokertben Dj Catana felel a hangulatért – közölték a szervezők az MTI-vel.

Másnap a nagyszínpadon a Cloud 9+, utána a brixtoni rapperrel, Tenor Fly-jal kiegészülő Brains zenél, a Popartnál az Intim Torna Illegál koncertje után a Brains afterpartyja következik, a nagytánctéren Dj Sampler, a retrokertben Dj George a fellépő. Szeptember 27-én pénteken a nagyszínpadon a SoulClap Budapest és a Punnany Massif zenél, a Poparton Saverne, majd Tesco Disco, a nagytánctéren Dj Juhász Laci, Dj C. Hernandez, a retrokertben Dj George játszik.

A szombati zárónapon a nagyszínpadon a Heaven Street Seven, majd a Vad Fruttik ad műsort, a Poparton a ZUP zenél, a többi helyszínen az előző napi dj-k újráznak.

 

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés