Utolsó Poszt itt

2013. október 19. 10:32

Parti Nagy Lajos
Hír24
E politikának L. Simon egyik legfőbb kulturális prominense volt és van. Ezt én a közös posztittolással összeegyeztetni nem tudom, nem akarom. Következésképp nem is fogom, a bejegyzőséget ezennel befejeztem.

„Sűrű volt az október, több, mint két hete nem írtam ide semmit, három napja nem is volt módom rákattintani a linkre. Ma délelőtt viszont, nem kis meglepetéssel olvashattam L. Simon László, mint Poszt itt-szerző két bejegyzését. Tartalmukkal egyetértek, szerzőjükkel viszont nem kívánok, se pre, se poszt, együtt szerepelni e térben. Értelmezésem -- és eddigi bejegyzéseink – szerint ez a rovat, ez a virtuális klub igen éles kritikával viszonyult az Orbán-rezsim politikájához. E politikának L. Simon egyik legfőbb kulturális prominense volt és van. Ezt én a közös posztittolással összeegyeztetni nem tudom, nem akarom. Következésképp nem is fogom, a bejegyzőséget ezennel befejeztem.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Liberálisaink híresen nehezen viselik el a tőlük eltérő véleményt.
Jut eszembe egy régi kedves barátnőm, aki mikor megtudta, hogy én nem az szdsz/mszp-re szavatok, hanem a fideszre, megszakította velem a kapcsolatot.
Mondván, hogy ő liberális! (???)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában