Villamosítás = szovjethatalom

2013. november 4. 11:56

Tóta W. Árpád
hvg.hu
Az üzenet nyilván ugyanaz lenne, mint a Nemzeti évadnyitó előadásában: ami új, az rossz, meg kellene maradni a múltban és papírra írni levelet tollal.

Az üzenet nyilván ugyanaz lenne, mint a Nemzeti évadnyitó előadásában: ami új, az rossz, meg kellene maradni a múltban és papírra írni levelet tollal, sőt palatáblára, szamárral dolgozni gép helyett, esetleg megfontolandó még a reflektorok lecserélése szurokfáklyákra, mert mégsincs az rendjén, hogy a Nemzeti villanyt iszik és szalmalángot prédikál.

A békéscsabai Jókai Színház produkcióját nem Vidnyánszky Attila rendezte, ő csak beengedte a Nemzetibe. De ezt sem teheti meg anélkül, hogy felelősséget vállaljon a darabért, és hogy válaszolnia kelljen a kérdésre: tényleg idáig süppedt ez a nyomorult magyar jobboldal? Megérte ennyi szellemi fegyverzettel megnyerni ezt a széket?

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Látni kellene az előadást ahhoz, hogy reális képet kapjunk.
Előítéletes énem azt mondatja mégis velem, hogy csak a szokásos Tótawé-féle fikázást olvastuk, hatszázhuszonkilencedik kiadásban.

Tényleg idáig "süppedt ez a magyar nyomorult...", hogy minden előadást meg kell néznie?
Amilyen haladó, progresszív fajta, kritikáját ugyanígy megírhatná a saját foteléből is. Kritikáját írtam, de gyűlölet-áriáira gondoltam. Érzelmi, beleérzési empátiája nulla ennek a kádernek. Ha valami nem róla szól, az már neki kacat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában