Elmarad a budapesti Nine Inch Nails-koncert

2014. február 12. 9:54
A turné átszervezése miatt elmarad a Nine Inch Nails négy júniusi koncertje, köztük a június 19-re tervezett fellépése a Papp László Budapest Sportarénában.

A Nine Inch Nails a június 13-i szentpétervári, a június 15-i moszkvai, a június 17-i kijevi, valamint a június 19-i budapesti koncertet mondta le. A banda elnézést kér mindenkitől és reméli, hogy az elmaradt koncerteket egyszer pótolhatja – közölte a szervező Live Nation. Az indusztriális metálzene amerikai nagymesterének turnéja a Nine Inch Nails tavaly megjelent albumát, a Hesitation Marksot népszerűsíti. A koncertsorozat tavaly ősszel Amerikában indult, idén tavasztól Ausztrália, Új-Zéland, majd Latin-Amerika következik, az első európai állomás májusban az angliai Birmingham.   

A Trent Reznor által vezetett Nine Inch Nails Grammy-díjas volt a legjobb heavy metál videóklip kategóriában (Wish), filmzenét írt Oliver Stone Született gyilkosok című filmjéhez, és több mint 30 millió albumot adott el eddig. Eddig kétszer játszott Magyarországon: 2007-ben a Sziget fesztiválon, két évvel később a Syma-csarnokban. A budapesti koncertre a jegyirodákban vásárolt belépőjegyeket a vásárlás helyén lehet visszaváltani a rendezvény dátumától számított harminc napos jogvesztő határidőn belül. Az interneten, bankkártyával megvásárolt jegyeket a Ticketpro Hungary Kft. automatikusan, harminc napon belül visszaváltja, a belépőjegy árát a vásárláskor használt bankszámlára visszautalja.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés