Egy héttel később lesz a Sziget

2014. április 14. 12:59
Idén augusztus 11. és 18. között rendezik meg a Sziget fesztivált. A szervezők szerint ezzel több aktuális nemzetközi sztárt sikerül Budapestre hozni.

A szokásosnál egy héttel később, augusztus 11. és 18. között rendezik idén a Sziget fesztivált, a szervezők szerint ezzel több aktuális nemzetközi sztárt sikerül Budapestre hozni. „Már nem ütközünk az augusztus eleji japán és amerikai fesztiválokkal, így több ott turnézó előadót sikerül a Szigetre csábítani. Döntésünket a jegyeladási adatok is igazolják” – mondta Gerendai Károly főszervező a hétfői budapesti sajtótájékoztatón. 

 
Idén több új helyszín lesz és nagyobb figyelmet szentelnek a közösségi terekre és aktivitásokra. A világzenei színpad, roma sátor, afro-latin színpad és a hungarikum falu egyesülésével létrejön a Világfalu, lesz Európa-színpad, közös hely az ír és a blues zenéknek, Art Zóna néven művészeti központ. Szép Fruzsina programigazgató kiemelte: Woodstock 45., a berlini fal leomlása 25., és a Rubik-kocka 40. évfordulójához is kapcsolódnak programok.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés