Mundruczó kutyái Cannes-ba mennek

2014. április 30. 12:04
Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmjét meghívta hivatalos válogatásába a 67. cannes-i filmfesztivál, a film világpremierje az Un certain regard (Egy bizonyos nézőpont) elnevezésű programban lesz.

Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmjét meghívta hivatalos válogatásába a 67. cannes-i filmfesztivál – jelentették be szerdán a szervezők. Az új Mundruczó-film világpremierje az Un certain regard (Egy bizonyos nézőpont) elnevezésű programban lesz, amely a hivatalos válogatás második legjelentősebb versenye.

 
A Fehér Isten a 39 éves rendező hatodik filmje és az ötödik, amely meghívást kapott a világ legrangosabb filmes találkozójának hivatalos programjába. A világpremier május 17-én szombaton, a fesztivál leglátogatottabb napján lesz a cannes-i Fesztiválpalotában az alkotók és a szereplők jelenlétében. A Fehér Isten magyar-német-svéd koprodukcióban készült, vezető producere Petrányi Viktória. Először szerepel a Magyar Nemzeti Filmalap gyártási támogatásával készült magyar játékfilm a cannes-i filmfesztiválon.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés