Még vitáznak?

Népszava: Nem eladók Simicska médiaérdekeltségei

2014. szeptember 12. 16:00
A Népszabadság értesüléseivel szemben a Népszava szerint nincs szó kiegyezésről Orbán Viktor és Simicska Lajos között, és arról sem, hogy Simicska eladná médiaérdekeltségeit.

Pénteken a Népszabadság azt írta: véget érhet a több hónapos konfliktus, közeleg a kiegyezés Orbán és Simicska között, de  ahhoz, hogy Simicska megtarthassa gazdasági pozícióit, a médiabefolyását részben vagy egészben kellene feláldoznia Habony Árpád és Andy Vajna javára, akik szeretnének médiabefektetéseket.

Egy, az érintett médiaportfólióhoz – Magyar Nemzet, Hír Tv, Class FM stb. – közelálló forrás ugyanakkor cáfolta a Népszavának, hogy eladóak lennének Simicska médiaérdekeltségei. A lapnak nyilatkozó forrás szerint a Népszabadság cikke csak egyfajta üzenet lehet a kormányzat és egyes üzleti körök részéről, illetve arról sincs szó, hogy Simicska és Orbán között megtörtént volna a kiegezés. Megjegyezte ugyanakkor, hogy a sajtó sokkal élesebben tálalja a miniszterelnök és Simicska Lajos konfliktusát, mint amilyen az valójában, hiszen a Népszava forrása szerint inkább csak vitáról van szó a felek között, nem pedig háborúról.

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a lapnak nyilatkozó forrás"
Andersen meghalt. Már régen.

Tervezik, hogy a La Piovra ( A Polip ) folytatását Magyarországon forgatják majd le. Habony még habozik hogy elvállalja-e Tano szerepét.

Válaszok:
Laibach | 2014. szeptember 12. 17:15

A legfontosabb jeleneteket stílusosan majd a Parlament Cupola termében forgatják le.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés