Az MTI elhallgatta a sárvári lovascentrum átadását

2014. szeptember 22. 18:57
Az üzenet elég egyértelmű volt: itt vagyunk, együtt vagyunk, megmutatjuk magunkat, erősek vagyunk, nem félünk. Csapatépítés oligarcha-módra. A lovascentrum avatása viszont nem volt hír a közszolgálati Magyar Távirati Irodának.

A hétvége erős eseménye volt, hogy a 15 éve rejtőzködő Simicska Lajos összehívta a bandát és kivonultak Sárvárra átadni egy lovascentrumot. Arról a Simicska Lajosról van szó, akiről az utolsó hivatalos fotó 1999-ben készült, azóta pedig összesen kétszer sikerült róla lesifotót készíteni. Arról a Simicskáról, aki gazdasági érdekeltségei miatt összetűzésbe keveredett Orbán Viktorral.

Most viszont átadtak egy lovascentrumot. Az idei év az Átadások Éve, viszont az átadás a politikusok terepe. Most mégis a következő csapat vonult le Sárvárra: Liszkay Gábor (Magyar Nemzet), Nyerges Attila (oligarchatestvér, ex-komisszár), Németh Lászlóné kormánybiztos, Turi Árpád (Class FM), Fonyó Károly (Metropol, Mahir Cityposter), de ott volt Sárvár fideszes polgármestere és a Magyar Turizmus Zrt. igazgatóhelyettese. Mindezt bőségesen dokumentálta a Magyar Nemzet, a HírTV, a Class FM, vagyis Simicska médiabirodaloma.

Az üzenet elég egyértelmű volt: itt vagyunk, együtt vagyunk, megmutatjuk magunkat, erősek vagyunk, nem félünk. Csapatépítés oligarcha-módra.

A lovascentrum avatása viszont nem volt hír a közszolgálati Magyar Távirati Irodának, akik sokadjára égetik magukat azzal, hogy egyszerűen szelektálnak és elhallgatnak híreket.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elhallgatnak.. Oszt mégis csak megtudtátok...

Jajjajjaj, az MTI nem közvetíti az oligarchákat. Vége a sajtszabinak, nemzethalál, siralom zajlik már helyette.
Kéreke egy kávét, mert bealszom a halódó bal végszavain.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés