Már automatából is lehet színházjegyet venni a Katonában

2014. október 28. 15:03

Bővültek a színházjegy-vásárlási lehetőségek a budapesti Katona József Színházban: Magyarországon elsőként a nézők automatából válthatják meg jegyeiket az előadásokra.

2014. október 28. 15:03

A pénztárban vagy az interneten történő jegyvásárlás mellett a Katona József Színházban már arra is van lehetőség, hogy a K:antin Kártyás Kávézó előterében kihelyezett jegyautomatából váltsák meg jegyeiket a nézők. Az automatából a pénztár nyitvatartási idején kívül is lehet jegyet vásárolni, bármikor, amikor a K:antin nyitva tart. Az új jegyautomata készpénzmentes, a vásárláshoz hagyományos bankkártya, vagy egyérintéses funkcióval rendelkező kártya használható.

A MasterCard vagy Maestro bankkártyával fizető nézők már nemcsak a pénztárnál, hanem az automatánál való jegyvásárlásánál is megkaphatják a „MasterCard33” akció keretében nyújtott kedvezményeket, vagyis havonta egy alkalommal 33 százalékkal olcsóbban válthatnak jegyet egy adott napi nagyszínpadi előadásra.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik