Turnéba kezd a Sexepil

2015. március 24. 11:25
Mázlijuk lesz a szegedieknek. Meg a debrecenieknek is mázlijuk lesz a hétvégén. Már ha szeretik a Sexepilt. A legendás, krisztusi korba lépett, ám rengeteg alkalommal átalakult zenekar Szegeden is, Debrecenben is játszik a hétvégén.
Nem lett rossz a Sexepil új lemeze, a Your Scream is Music. Turnéznak is vele. 
 
Krisztusi korban van a zenekar, amelynek ma már alig van köze a kezdeti zenéihez: a nyolcvanas években Hegyi Zoltán magyar szövegeivel, énekével váltak — az Európa Kiadó mellett — a hazai alternatív zenei élet egyik meghatározó bandájává.
 
Hegyi távozása után, 1990-ben egy hollandot állítottak a mikrofon mögé, modern rockot nyomtak. Volt abban a punk, new wave, indusztriál, grunge, elektronika meg minden. Némi nemzetközi sikert is arattak, de a kétezres években eltűntek. Tavaly azonban jött az új lemez, újabb váltással a frontemberi poszton: a dobos Vangel Tibor vette át ezt a szerepet. Grunge, na, az van ebben is rengeteg.
 
Egy kis ízelítő:
 
 
 
Akit Szegeden vagy Debrecenben érdekel, hogy tolja most a Sexepil, annak mázlija van. Szegeden 27-én pénteken játszanak a JATE-klubban, Debrecenben pedig egy napra rá, a Roncsbárban. 
 
Akit nem érdekel, annak is lehet persze mázlija. 
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában