Örök életű fénylények vagyunk

2015. április 1. 15:28

Pataky Attila
Magyar Nemzet
A titkos hatalom mindent kidolgozott már, hogy teljesen az uralmuk alá hajtsák az emberiséget, a bankrendszertől kezdve a testünkbe ültetett chipekig megvannak a tervek. És ha ez sikerül, akkor végünk.

„– Nem okoz feszültséget a zenekaron belül, hogy önt időközben a bulvármédia is felfedezte magának?
– Van az életem a zenekarral, és van a saját privát életem. És ezzel mindenki így van, az Edda öt különböző egyéniségből áll össze. De ahogy fellépünk a színpadra, átváltozunk. És nekem ez a legnagyobb boldogság. A színpadon kaptam és adtam a legtöbbet életem során. De ha vége a koncertnek, visszatérünk a saját életünkhöz, amelyben nem zavarjuk egymást. Mindenki hagyja a másikat, élje úgy az életét, ahogy szeretné. A társaim elfogadnak engem annak, aki vagyok. Mert tudják, hogy én valóban ez vagyok. Szepes Máriától megtanultam, hogy minden ember életében eljön a szolgálat ideje. Ezt vagy felismeri, vagy nem. Ha felismeri, vagy vállalja, vagy nem. Én vállalom, hogy feladatom van, hogy üzenetet kell átadnom az embereknek, és tudom, hogy ennek a bulvár is része. Megtanultam együtt élni a médiával, mert szükségünk van egymásra. Ahhoz, hogy bármi változzon, az embernek először magában kell meglelnie a változást. Ha ez sikerül, a környezet is velünk tart. A legtöbben a másikat akarják megváltoztatni, pedig minden belülről indul. Ebben a vad világban csak megértéssel, egyetértéssel és szeretettel lehet valamit elérni. Én a színpadon is ezt az értékrendet képviselem. A másfajta gondolkodás hová viszi a világot? Elég csak körülnézni.

– És a kemény rockzenében át lehet adni az üzenetet?
– Én a líra felé hajlok, Rák vagyok, az érzelmeim erősek. A matéria egyre kevésbé érdekel. Mások gyűjtenek, én eladok. Ezerszer inkább olvasok, sportolok, a természetet járom, jó emberekkel találkozom, mint hogy gyűjtögessek. Ahogy Szepes Máriától tanultam, a legfontosabb, hogy tedd a dolgod, és akármivé válhatsz. Valahol el kell kezdeni, mert a katasztrófa felé tartunk.

– Ez mit jelent, vége lesz a világnak?
– A rejtett kaszt mindent megtesz azért, hogy Májá fátylát rajtunk tartsa, hogy ne lássunk tisztán. Az emberiség nagy részének életét a félelem, a szorongás és a kilátástalanság határozza meg. Az így összetört és egybegyúrt embermasszával pedig a hatalmak azt csinálhatnak, amit akarnak. A dolgok nem értünk történnek, hanem ellenünk. Az érdek és az ember harca folyik, és jelenleg az érdek irányítja a világot. A titkos hatalom mindent kidolgozott már, hogy teljesen az uralmuk alá hajtsák az emberiséget, a bankrendszertől kezdve a testünkbe ültetett chipekig megvannak a tervek. És ha ez sikerül, akkor végünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ahol Széles Gábor képviseli a fizikát, ott Pataki simán lehet a művész úr.

"Ebben a vad világban csak megértéssel, egyetértéssel és szeretettel lehet valamit elérni."

Ez így van.
Mégis a pénz az úr.
Soha, senki sem hitles mindaddig, amíg maga nem azt teszi, amit hirdet.
Nincs semmire magyarázat, valami vagy az, ami, vagy nem az.

De milyen jó, hogy te pont ott voltál, és mindezt lejegyezted számunkra!

Bezzeg a DK, meg az Együtt, PM! Sajnos elszívták az összes szürkeállományt...

Gratula az EDDA negyven éve tartó munkáságához. A dalaito Jusson eszebek és a Te fantasztikus produkciódhot és a zenéteken már generáciok nőttek fel A Dalok nagy része ma is aktuális. Nem kelltörödni azokkal akik itt aláznak mivel Őket ma sem de a jővőben sem jegyzi senki mert a csahoásuk elvész az ídőben. Az EDDA és a Te dalaidat unokáink is hallgatni fogják és még számukra is tartogatja az aktuális üzeneteket és az érzést ami emberi és örök.

Még egyszer Gratula. Jusson eszedbe Ady sora"... tökmag Jankok..."

Gyere Őrült, szükségem van Rááád...

https://youtu.be/stsDTxtayDs

Különben meg nem hülye.

Azzal szerintem senkinek nincs baja, amit 30 éve csinált Slamóval. A fénylényes hülyeségén röhög mindenki.

Te is biztos nagyon aranyos kisgyerek voltál valamikor, mosolyogtak rád, aztán nézd meg, mi lett belőled.

A Kölyköd voltam sem semmi. Ma is aktuális.

a te olvasatodban. Bomlott elmével Széles energiacellája is csodafegyver.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés