A Fidesz kultúrterminátorának nem jár rádió!

2015. július 23. 15:25

Dúró Dóra
Jobbik.hu
Amikor a Jobbik-kormány alatt a honi médiaipar és a kulturális élet újra nemzeti érdekeket fog szolgálni, öröm lesz kimondani: „Hasta la vista, Andy!”

Az Orbán–Simicska-háború újabb fejezeteként értelmezhető, hogy Andy Vajna rádiós céget alapított. A milliárdos vállalkozó az ország első számú fideszkaszinósaként és szépségversenygurujaként hobbiból lett élet és halál ura a jóval többre érdemes magyar nemzeti filmiparban. Miközben már súlyos milliárdok folytak el kétes »produkciókra«, addig kitűnő filmeseink, forgatókönyvíróink, rendezőink semmilyen jelentős állami megbízást nem kaptak. Az utóbbi öt évben nem készülhetett a nemzeti értékrendet kifejező filmes alkotás.

A Jobbik szerint újabb ilyen alakoknak semmi keresnivalójuk nincsen a médiaiparban. Andy Vajna eddig sem a magyar kultúra javára építkezett, s nem ezt fogja tenni médiavállalkozóként sem, hanem a Fidesz szűk pártelitjének óhajait lesi majd. Sajnos egyetlen szó erejéig nem várható tőle, hogy hitelesen tájékoztassa a közvéleményt, ahogyan az sem, hogy minőségi magyar előadók zenéjét népszerűsítse.

Amikor a Jobbik-kormány alatt a honi médiaipar és a kulturális élet újra nemzeti érdekeket fog szolgálni, öröm lesz kimondani: »Hasta la vista, Andy!«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amikor a Jobbik-kormány alatt a honi médiaipar és a kulturális élet fő-fője Gyuró Dórája felébred....

Csak azéért nem válaszolok részletesen, mert nem akarlak megsérteni. Az iróniához meg fáradt vagyok. Szerintem a feltett kérdés értelmezhetetlen.

Na most ő a Jobbik fő-fő kultúrpolitikusa.

Dúró nemhogy Szabó Dezsőt vagy Németh Lászlót nem ismeri, szerintem életében még csak könyvet sem olvasott.

Légy szíves, ne említsd egy mondatban L. Simonnal, mert elfog a röhögőgörcs. :)))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés