Vádat emeltek a Népszabadság volt főszerkesztője ellen

2015. augusztus 6. 15:34
Murányi Marcellt, a Népszabadság volt főszerkesztőjét baleset gondatlan okozásának vétségével, valamint segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével vádolják. A volt főszerkesztőre egytől öt évig terjedő szabadságvesztés várhat.

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége, valamint segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt vádat emelt az ügyészség Murányi Marcell volt Népszabadság-főszerkesztő ellen – írja az Index. Murányi azután mondott le a főszerkesztésről, hogy kiderült: elhunyt az a biciklis, akit korábban elütött, majd magára hagyott a Rottenbiller utcában.

A vádirat szerint Murányi szabálytalanul előzött és eközben ütötte el a biciklist. A volt főszerkesztő elmondása szerint csak otthon vette észre a balesetet, utána visszatért a helyszínre és jelentkezett a rendőröknél. Az áldozat egy ötevenes egyedülálló férfi volt, aki a balesettől két sarokra élt. Dr. Szoboszlai-Szász Richárd fővárosi főügyészhelyettes tájékoztatása szerint Murányira most egytől öt évig terjedő szabadságvesztés várhat.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A törvény mindenkire egyformán vonatkozik. Kommunistákra tízszeresen, százszorosan!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés