Komoly fény- és lézershow-val jön a Szigetre Robbie Williams

2015. augusztus 10. 13:58
Látványos fesztiválkoncerttel, legismertebb slágereivel, komoly fény- és lézershow kíséretében lép fel a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján, hétfőn Robbie Williams, a brit pop fenegyereke, a popzene történetének egyik legsikeresebb előadója.

Robbie Williams három kamionnyi felszereléssel és két busznyi személyzettel érkezik Let Me Entertain You című turnéjával Budapestre – közölte Marinka Csaba, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda kommunikációs vezetője. Hozzátette: bár még lehet jegyet kapni, meglehet, hogy a koncert napján telt ház lesz.

 
A Let Me Entertain You turné márciusban indult Spanyolországban, és a stadionkoncertek után a nyáron Robbie Williams több fesztiválon is fellépett. Budapesti koncertjét követően több mint egy hónapos szünetet tart, és október elején az ausztráliai Perth-ben folytatja turnéját. A 41 éves popsztár legutóbb tavaly áprilisban lépett fel Magyarországon: a Papp László Budapest Sportarénában Swing Both Ways Live című koncertshow-ját mutatta be. A mostani koncertkörúton, így a Szigeten is legnagyobb slágereivel készül a rajongóknak. Gerendai Károly, a Sziget főszervezője az M1 aktuális csatornán úgy nyilatkozott, hogy talán még soha nem lépett fel a Sziget nagyszínpadán akkora sztár, mint Robbie Williams. A mínusz egyedik napra külön, emeltebb jegyárat állapítottak meg, mivel a brit énekes fellépti díja nagyon magas, de a pontos összeget Gerendai Károly nem árulta el.
 
Robbie Williams-nek szólókarrierje során 11 albuma jelent meg, többször nyerte el a Brit Awardsot, mint bárki más a könnyűzene történetében: 17 alkalommal. 2006-ban egy nap alatt 1,6 millió jegyet adtak el koncertjeire, ami a mai napig rekord. Az ő nevéhez fűződik a legnagyobb létszámú szabadtéri koncert is: három este alatt összesen 375 ezer néző látta őt Knebworth-ben. A Take That egykori tagja mintegy 60 millió albumot és 11 millió kislemezt adott el eddig világszerte. Kilenc albuma vezette az angol slágerlistát, és ő a legtöbb lemezt eladó énekes a brit popzene történetében. Hat lemeze került fel a minden idők legjobban fogyó lemezeinek százas listájára Angliában. A Robbie Williams-szel a soraiban visszatérő Take That 2010-es lemeze, a Prestige a század leggyorsabban fogyó albuma lett.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában