Lefújta teljes világkörüli turnéját a Nickelback

2015. augusztus 14. 14:50
Az énekes, Chad Kroeger elhúzódó gyógykezelése miatt a magyarországi Papp László Budapest Sportarénában tervezett fellépés is elmarad az idei év összes többi Nickelback koncertjével együtt. Az október 16-ai rendezvényre a jegyeket visszaváltják, illetve automatikusan visszautalják az értük kifizetett összeget.

Lefújta a No Fixed Address elnevezésű 2015-ös világkörüli turnéját a Nickelback az énekes, Chad Kroeger betegsége miatt.

A világhírű kanadai rockbanda, a Nickelback kénytelen a No Fixed Address Tour minden idei koncertjét lemondani Chad Kroeger elhúzódó kényszerpihenője miatt. Az énekes gégéjében júniusban hangszálak közötti cisztát fedeztek fel, jelenleg kezelés alatt áll. Az orvosok az eredetileg tervezettnél hosszabb, 6-9 hónapos pihenőt rendeltek el a teljes felépüléshez — közölte a Live Nation, a magyarországi koncertet szervező cég az MTI-vel.
 
A belépőket a vásárlás helyén október 26-ig visszaváltják, az interneten vásárolt jegyek esetében a belépőjegy árát a vásárláskor használt bankszámlára 30 napon belül automatikusan visszautalják.

Magyarországon október 16-án lépett volna fel zenekar a Papp László Budapest Sportarénában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában