Az ifjúság megmérgezése – fesztiválok

2015. augusztus 14. 10:00
Varga-Vikernyés Sándor
Nemzeti Arcvonal
Ezeken a fesztiválokon a tömegből kiszabadul az állati ösztön. A romlottság bűze körül öleli őket. Végül önként áldozzák fel magukat a liberalizmus oltárán, a szabadkőműves-zsidó urak örömére.

„Cikksorozatunkat egy jelenleg is aktuális témával folytatjuk. Ez nem más, mint a liberális nyári fesztiválok témaköre. Ezek a fesztiválok, vagy inkább kábítószer orgiák szintén a magyar ifjúság megsemmisítésére törekednek, de tulajdonképpen végcéljuk az egész társadalom emberalattivá süllyesztése.


Magyarországon, de Európa szerte is nyaranta rengeteg fesztivál kerül megrendezésre. Ezek a rendezvények úgynevezett kikapcsolódást és szórakozást kínálnak a fiatal embereknek, de ha kicsit jobban megvizsgálunk egy-két ilyen programot, akkor a józan gondolkodású ember egyből leszűri, hogy ez valójában csak beteges hedonista élvezkedés, amit szintén a cionista háttérhatalom termelt ki magából. (...)

Ezeken a fesztiválokon a tömegből kiszabadul az állati ösztön. Kivetkőznek önmagukból, extázisban élvezik egyre szerényebb anyagi lehetőségeiket, nem ismerve sem Istent sem embert. A romlottság bűze körül öleli őket. Végül önként áldozzák fel magukat a liberalizmus oltárán, a szabadkőműves-zsidó urak örömére.

Az ifjúság a médiából és a közösségi oldalak reklámjaiból könnyen rátalál egy ilyen fesztiválra. Mivel többségük meg van fertőződve a liberális szellemiséggel és meg akar felelni a mai trendnek, így elmegy egy fesztiválra. Sajnos a résztvevők többsége 16-20 év körüli fiatal. A gyermekeket ebben a korban lehet a legjobban befolyásolni, így a szülők felelőssége, hogy elengedi-e a gyerekét egy olyan helyre, ahol a kábítószer és a bűn megkörnyékezi, és végül tönkreteszi.

Tisztában vagyunk a liberális szellemiségű fesztiválok romboló hatásával, és leszögezzük, hogy amint visszaáll a rend, kivétel nélkül be fogjuk tiltani mindet. Kitalálóikat és szervezőiket pedig nemzet- és gyermekrontó tevékenységükért megfelelő elbírálásban részesítjük.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Mind Amerikában élünk
Coca-cola, néha háború
Mind Amerikában élünk
Amerika, Amerika"

https://youtu.be/ntYrAQVQZKs

Ez is Rammstein.
Félreérted őket, akár a cikk írója.

Jól van gyerekek. Hatalomra kerülve betiltjátok a fesztiválokat. És még mit? Egy röpke felsorolást, hogy előre tudjuk!

Ja, igen, és hogy kerültök hatalomra? Feltehetően ti sem szavazásra gondoltok.

A koponyacsontjának szilánkjait te gyűjtötted össze, Varga-Vikernyés számára.
És, hogy a saját használatodra egy tucatot kihasítottál, azt tudjuk.
De ezt miért titkolod?
Nem szégyen az, ekkora progresszívnál, mint amilyen te vagy.

'a fiatalok a hülyeségeiket idővel kinövik és normális, unalmas felnőtt lesz belőlük'

Nemtom, a cuciológusok,cihológusok aszongyák újabban sokan már nem akarnak és/vagy nem tudnak felnőni, felelősséget vállalni meg ilyenek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés