Rekord

2015. augusztus 17. 8:40

A szerk.
Népszabadság
Azzal, hogy a szigetlakók felajánlhatják sátrukat a Magyarországra érkező menekülteknek, egyszerre talán több ezer ember juttat fedélféléhez több ezer másikat, ismeretlenül.

A Sziget programjának frissességét is évről évre lehet (és kell) vitatni, a fanyalgást nem büntetik, és valljuk be, a kis demagógmirigyünk is fokozott működésbe lép ilyenkor: hány gyerekét küldhetné el egyhavi fizetéséből  Szigetre egy közmunkás, ha egy napijegy 18 ezer forintba kerül? A Sziget nem jóléti ügy, ez kétségtelen  – de ha máskor nem, most még az is örülhet, akinek amúgy nem telik ilyesmire.

A szokásos rekordok mellett egy új, nem hivatalos is születhet. Azzal, hogy a szigetlakók felajánlhatják sátrukat a Magyarországra érkező menekülteknek, egyszerre talán több ezer ember juttat fedélféléhez több ezer másikat, ismeretlenül. Nem azért, mert lusta hazavinni a sátrát, hanem mert segíteni akar. A nyaranta Budapesten összejövő Európáról most kiderülhet, hogy nemcsak a csapolt sörtől tud mosolyogni, de józanon, hazainduláskor is a legszebb arcát mutatja.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés