Slash az Arénába jön

2015. augusztus 26. 12:35
A VOLT fesztivál után idén újra hazánkba látogat Slash. A világhírű szólógitáros és zenekara, a Myles Kennedy and The Conspirators november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel jelenleg is zajló World On Fire elnevezésű világkörüli turnéja keretében.

A világhírű szólógitáros, Slash és zenekara, a Myles Kennedy and The Conspirators november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel – közölte a koncert magyarországi szervezője, a Live Nation. A Grammy-díjas zenész a jelenleg zajló World On Fire elnevezésű világkörüli turnéja keretében érkezik Magyarországra, legutóbb a júliusi VOLT fesztiválon lépett fel, az Arénában utoljára 2013-ban koncertezett szintén Myles Kennedy zenekarával. A fekete cilinderéről, sötét napszemüvegéről és göndör fürtjeiről ismert Slash-t negyedszázada a világ egyik legjobb gitárosaként tartják számon, több mint 100 millió eladott albummal büszkélkedhet. A Time magazin jelenleg a második helyen jegyzi Jimi Hendrix mögött a „minden idők legjobb gitárosai” listáján.

 
A Saul Hudson néven született zenész, filmproducer Guns N' Roses-zal öt albumot rögzített, aztán kettőt Slash's Snakepit nevű csapatával, és szintén kettőt a Velvet Revolverrel, amely a Guns N' Roses háromötöde, hiszen Slash mellett Duff McKagan volt a basszusgitáros és Matt Sorum a dobos. A Lenny Kravitz, Michael Jackson, Ray Charles vagy Stevie Wonder lemezein is közreműködött Slash első szólóalbuma 2010-ben, a második 2012-ben jelent meg. 2014-ben adta ki harmadik lemezét, World on Fire címmel, az album 17 dalt tartalmaz. 2013-ban mutatták be Slash első mozifilmjét, a Nothing Left To Fear-t, amelyben a zenész producerként működött közre. Produkciós cége kifejezetten horrorfilmeket készít, jelenleg is új projekten dolgoznak – olvasható a Live Nation szerdai közleményében.
 
A Slash: featuring Myles Kennedy and The Conspirators elnevezésű koncerten Slash mellett Myles Kennedy énekel, Todd Kerns basszusgitározik, Brent Fitz dobol, Frank Sidoris gitáron működik közre.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés