Galaktikus útikalauz

2015. augusztus 31. 7:43

Laár András
Magyar Nemzet
Azok az erők, amelyek a világ fő történéseit irányítják, azt akarják, hogy Magyarországon így legyen. Nem az én dolgom, hogy kik ezek.

Mérgelődni azért lehet, főleg ha feleslegesen nehezítik az életünket.

Sosem mérgelődöm, csak észreveszem, ha valami nem jó vagy hibás. De azt is tudom, hogy ez szándékosan van így. Semmi sem véletlen. Hogy most olyan a társadalmunk amilyen, hosszú, megtervezett folyamat eredménye.

De ki tervezte el, hogy így legyen?

Nem tudjuk, hogy ezt ki és miért akarja. Az sem biztos, hogy emberi tényezők okozzák, de az tény, hogy szándékos. Egyértelmű, hogy minden ugyanabba a nem jó irányba halad, folyamatos a konkrét hülyítés, tehát fel kell tételezni, hogy ez szándékos. Ahogy például annak idején a Habsburgok utasították a történészeket a magyarság finnugor eredetének propagálására. Kakaskodó nép vagyunk, el kell venni az öntudatunkat, hagyományainkat, büszkeségünket. Évszázadok óta irtják egyre eredményesebben a magyar emberekből a magyarság iránti szimpátiát. A kollégáim egy része konkrétan utálja, hogy ő magyar, az egész magyar valósággal együtt. Közben persze magyarul beszél, ezen a csodálatos nyelven gondolkodik. Teljes identitászavar.

A nyelvünk tényleg bámulatos, már ha valaki tudja használni.

Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy magyarnak teremtett. Nem büszke vagyok rá, hanem hálás, ami nagy különbség. Akkora nyereség van abban, hogy magyarul tudok gondolkodni, ezen a nyelven tudom megmagyarázni magamnak a világot, hogy mellette eltörpül, mennyiért veszem a bevásárlóközpontban a mosóport.

Mégis mindenki angolul beszél.

Mert azzal praktikusan leírhatjuk a kézenfekvőt. A mi nyelvünknek rettenetesen sok rétege van. Lehet vele játszani, vagy mágikusan gondolkodni a segítségével. Alkotói nyelv.

A nyelvünktől eltekintve mégsem sokan irigyelnek bennünket, magyarokat.

Tizenhét éves korom óta figyelem azt az intenzív törekvést, amely az emberek elhülyítésére irányul. Bármilyen politikai, gazdaságpolitikai szöveg volt azóta, mindegyikben ugyanazt az elnyomó törekvést látom. Ezért gondolom, hogy ez nem véletlen. Biztos vagyok benne, hogy nem az. Azok az erők, amelyek a világ fő történéseit irányítják, azt akarják, hogy Magyarországon így legyen. Nem az én dolgom, hogy kik ezek. Nem értek hozzá, és nem is érdekel. Én csak azt látom, hogy nekem a körülmények ellenére kell valamit elérnem.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy magyarnak teremtett. Nem büszke vagyok rá, hanem hálás, ami nagy különbség. Akkora nyereség van abban, hogy magyarul tudok gondolkodni, ezen a nyelven tudom megmagyarázni magamnak a világot, hogy mellette eltörpül, mennyiért veszem a bevásárlóközpontban a mosóport."

Nem vagy egyedül.

Te figyelj már, írtál régen ugyanezzel a nickkel az index fórumra? (Semmi, csak eszembe jutott)

Válaszok:
Rézvirág | 2015. augusztus 31. 10:37

Béna. Vagyok. Telóról, ez Jedinek ment

Szegény Laár! Sosem volt teljesen komlett, de öregkorára a maradék esze is elment.

Nem kell elfogadni a hülyítést, manipulációt!

Igen, de...
az elmúlt évtizedekben soha nem látott méretekben, soha nem látott technikai apparátussal folyik a hülyítés.
Ma már a hülyék jelentős része nem is tudja, hogy hülye.
Ma már ne szégyen hülyének/bunkónak/műveletlennek lenni, csak szegénynek!

Sok marhaságot mond itt is, de bírom ezt a pasit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés