Kapuzárási Piknik: négynapos fesztivállal zár a Budapest Park

2015. szeptember 3. 12:56
Kiscsillag, Quimby és Dj Bobo is lesz még a Budapest Parkban, ahol a Kapuzárási Piknik fesztiválon szeptember 23. és 26. között a Halott pénz, az Irie Maffia, a 15. születésnapját ünneplő Hiperkarma és a Punnany Massif lép fel.

A négynapos Kapuzárási Piknik fesztivállal zárul a Budapest Park idei szezonja szeptember 26-án, addig mások mellett a Kiscsillag, a Quimby és Dj Bobo is fellép még a hónapban. A szeptember 4-i Kiscsillag koncertre várható a negyedik szezonjában járó Budapest Park egymilliomodik látogatója, akit egy 2016-os egész szezonos bérlettel ajándékoznak majd meg - mondta el a Budapest Park képviseletében Gerendai Károly.

 
A szabadtéri szórakozóhelyen szeptemberben fellép mások mellet a Modestep, a Wellhello, a Magna Cum Laude, a The Carbonfools, a Brains, Parov Stelar Band és itt tartja a Republik is 25 éves jubileumi koncertjét. A Kapuzárási Piknik fesztiválon szeptember 23. és 26. között a Halott pénz, az Irie Maffia, a 15. születésnapját ünneplő Hiperkarma és a Punnany Massif lép fel.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés