Finisben a budapesti teraszok versenye

2015. szeptember 10. 10:03
Idén második alkalommal hirdette meg a budapesti kerthelyiségek és vendéglátós teraszok versenyét a Főváros: szeptember 14-én délig lehet még szavazni.

Még lehet szavazni a legszebb fővárosi teraszokra, szeptember 14-én délig várják a szervezők a voksokat. Idén második alkalommal hirdette meg a budapesti kerthelyiségek és vendéglátós teraszok versenyét a Főváros. A Terasz Budapest 2015 pályázatra három kategóriában jelentkezhettek a vendéglátósok, a döntés pedig az öttagú zsűri és a közönség kezében van. Augusztus 31-én indult a szavazás, és még egy hétig, vagyis szeptember 14-én 12.00 óráig lehet voksolni a kedvenc teraszunkra. Az online szavazáson legszebbnek ítélt terasz közönségdíjban részesül, a szavazók között pedig a szervezők 5 darab hellopay® kártyát sorsolnak ki.

 
A pályázat kiírója és lebonyolítója a BVA (Budapesti Városarculati Nonprofit Kft.), együttműködésben a Főpolgármesteri Hivatal Városépítési Főosztályával, idei újításként a legszebb – közterületen, illetve magánterületen üzemelő – teraszok és kerthelyiségek mellett egy harmadik, úgynevezett pop-up kategóriát is meghirdetett. Az új kategóriában azokat az innovatív megoldásokat díjazzák, amelyek nem állandóan, épületben üzemelő vendéglátóegységek kiegészítő elemei, hanem önmagukban működőképes, szezonális kitelepülések. A bírálóbizottság (Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán területért felelős főpolgármester-helyettes, Finta Sándor főépítész, F. Kovács Attila építész, designer, Széll Tamás, az Onyx étterem sous-chefje, Jókuti András Világevő gasztroblogger) által kiválasztott három győztes egy évig viselheti a Terasz Budapest 2015 címet.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés