TV2-ügy: Fonyó szerint természetes, hogy Simonék védik az álláspontjukat

2015. október 16. 17:59
Yvonne Dederick és Simon Zsolt nem emlékszik arra, hogy megállapodást kötöttek volna Fonyó Károllyal a TV2 elővásárlási jogáról, egyben abszurdnak és műbalhénak nevezték a helyzetet. Fonyó Károlyt mindez nem érdekeli, és természetesnek tartja, hogy a két vezető védi az álláspontját.

Nem foglalkozik Yvonne Dederick és Simon Zsolt Tények.hu-nak adott interjúval Fonyó Károly, aki az Origónak úgy fogalmazott: ugyan nem igaz, amiket állítanak, de szerinte természetes a reakciójuk, mert azzal mégsem állhatnak a nyilvánosság elé, hogy rosszul emlékeztek, és eladtak valamit, ami nem is volt az övék; mint ahogy az is természetes, hogy védik álláspontjukat, amivel talán a csatornán belüli bizonytalanságot igyekeznek tompítani. Fonyó Károly megismételte: övé a csatorna, a szerződésük egy bonyolult jogi konstrukció, ahogy valószínűleg Vajnáéké is, így biztos a jogvitában, és majd az illetékesek eldöntik, hogy kinek van igaza.

Yvonne Dederick és Simon Zsolt az interjúban egyébként egyebek mellett arról beszéltek, hogy egyelőre ők a tulajdonosai a TV2-nek, és amíg le nem zárul az Andy Vajnáékkal kötött tranzakció, addig ügyvezetőként is ők irányítják a csatornát. Azt pedig abszurdnak nevezték, hogy a TV2 Media Group Holdings Kft.-t megvásárolta a Megapolis Media Zrt. Mint megjegyezték: emlékeznének rá, ha aláírtak volna egy elővásárlási jogról szóló szerződést. A két vezető szerint a „műbalhé” nem lesz hatással a csatorna működésére.

 

 

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés