Mestervizsga elé kerül-e a bulvár hercege?

2015. október 18. 10:05

Puzsér Róbert
Facebook
Ha a TV2 valóban Simicska érdekköréhez kerül, nem pedig Andy Vajnához, az izgalmas kihívás elé állíthatja Hajdú Pétert.

Ha a TV2 valóban Simicska érdekköréhez kerül, nem pedig Andy Vajnához, az izgalmas kihívás elé állíthatja Hajdú Pétert. A beszédképtelken, humortalan, rákkal és haldoklással szórakoztató showman televíziós jelenlétét szakmai alkalmasság soha nem igazolta. Nézettsége szánalmas, ezért csak úgy juthatott a porcelánnipp alól lecsüngő csipketerítő mögé, hogy előbb a kormányzó szocialistákkal haverkodott, de csak hogy a Fidesz kétharmada után Orbán rajongójává váljon. Fenntartva természetesen a jó viszonyt Gyurcsánnyal is.

Mestervizsga elé kerül-e a bulvár hercege? Vajon Orbán ex-oligarcháival is képes-e ugyanolyan gyümölcsöző kapcsolatot kialakítani, mint a szocialista és fideszes milliárdosokkal? Vajon sikerül-e újra elsóznia a nyolcvanas évek igénytelenségével, de az új évezred vérszomjas gátlástalanságával sajtolt emberi szart?

Akárhogy is: a tulajdonosváltás legalább az elméleti lehetőségét megteremti annak, hogy akár minimális szakmaiság és/vagy emberség szoruljon a Róna utcába. A TV2-t nézni természetesen továbbra sem fogom, ajánlani még kevésbé, mégis megnyugtatna a tudat, hogy legalább ez a veszedelmes médiapszichopata már nem az ország második legnézettebb csatornáján cserkészi be újabb és újabb fogyatékos vagy beteg zsákmányait. Bölcsességet és emberséget kívánok a TV2 új tulajdonosainak, bárkik legyenek is!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy Tállai ki azt ettől a foghegy kérdéstől tudhatja bárki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés