Marty McFly visszatér! – Szerdai bulik Budapesten

2015. október 21. 17:37
Ez a szerda tulajdonképpen egy csütörtök, azaz kispéntek: tele lesz bulival a város. Hivatalosan is elstartol a Womex, Marty McFly megérkezik 2015-be – ezt pedig két helyen is alaposan meg lehet ünnepelni.

A világzenei expo első napja a Gypsy HeartBeats című nyitógálával startol el a Müpában. A vasárnapig tartó budapesti rendezvény nyitánya a Kárpát-medencei romák zenéje előtt tiszteleg. Eközben az A38 Hajóra az izraeli folk-metál zenekar, az Orphaned Land érkezik különleges produkcióval érkezik. Az orient-metál stílusteremtő együttese teljes egészében akusztikus koncertet ad, kiegészülve a híres berlini goth-kórussal, a tizenöt tagú Stimmgewalttal. Előzenekarként pedig az operát, a komolyzenét és a metált egyedi módon ötvöző német Molllust lép fel.

 

Az Akváriumban az Infusion Trió keveri a U2-t, Michael Jacksonnal, Prodigy-vel és Chris Brownnal, mindezt pedig komolyzenei hangszereléssel tálalja. A Kuplungban Járai Márk és Ian O'Sullivan, az Instantban pedig szabad a mikrofon, illetve a SoulClap Budapest zenél. A Vissza a jövőbe kultfilmnek hála, sok rajongó 2015. október 21-én együtt fürkészi az eget, mikor bukkan fel Marty McFly és a Doki DeLorean-jükkel. A Budapest Secret Cinema szervezésében az Ankertben, illetve egy másik bulin az Ötkertben a trilógia két első részét is meg lehet nézni. Levezetésképpen pedig a Corvintetőn reggelig lehet táncolni a szokásos szerdai Rewind ütemeire DJ Palotai vezénylete alatt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés