Újra kinyit a Szívek szállodája

2015. október 21. 15:55
Visszatér a képernyőre a Szívek szállodája: a Netflix internetes műsorszóró újabb epizódokat rendelt a népszerű anya-lánya sorozatból.

Visszatér a képernyőre a Szívek szállodája: a Netflix internetes műsorszóró újabb epizódokat rendelt a népszerű sorozatból – értesült a The Hollywood Reporter. A filmgyártásba is bekapcsolódó és saját sorozatokat is készítő Netflix már tárgyal a Szívek szállodája két sztárjával, az anyát és lányát alakító Lauren Grahammel és Alexis Bledellel szereplésük feltételeiről. A két főhős, Lorelai és Rory Gilmore sok néző szívét megnyerte a Warner Bros. 2000-ben indított sorozatában, az ismétlések a Netflixen is nagy nézettséget értek el.

 
A Szívek szállodája hét évadot ért meg a képernyőn, 153 epizódot forgattak belőle. A sorozat alkotója, Amy Sherman-Palladino, aki a hetedik évadot már nem felügyelte, mert a szerződésével kapcsolatos viták miatt távozott, a Netflix produkciójában ismét színre lép. Korábban elárulta: nagyon várta volna, hogy legalább az utolsó epizód elkészítéséhez elhívják, de ez nem történt meg. „Hollywood már csak ilyen” – mondta. Úgyhogy most nagyon örül a lehetőségnek – kommentálta a Netflix ajánlatát.
 
A THR.com úgy értesült, hogy a Netflix inkább négy 90 perces filmben gondolkodik szemben egy tízrészes sorozattal. A régi szereplőgárdából sokan ismét feltűnnek majd, de Melissa McCarthy, aki Sookie-t alakította, valószínűleg nem lesz közöttük, mivel a sorozat befejezése óta nagy lendületet vett a karrierje: a televízióban és a filmiparban egyaránt kapkodnak érte. A Netflix bennfentes források szerint már jövőre bele akar fogni a Szívek szállodája új epizódjainak készítésébe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés