Szigetes fesztiválok Európa legjobbjai között

2015. október 26. 11:52
A Sziget, a VOLT, a Balaton Sound, valamint a B.my.Lake is bekerült a European Festival Awards verseny idei jelöltjei közé, amelyekre november 12-ig lehet szavazni!

A Sziget a nagyfesztiválok kategória mellett a legjobb zenei felhozatal (Best European Line-Up) csoportban is ott van a szakmai előzsűri által összeállított jelöltlistán. A kategóriák győzteseit 2016. január 14-én hirdetik ki a hollandiai Groningenben a FestAwards gáláján – közölte a Mandinerrel Vető Viktória, a Sziget Kft. sajtófőnöke. Harmincöt ország több száz fesztiválja nevezett idén a legnagyobb nemzetközi fesztiválelismerésre, a European Festival Awards-ra. Mintegy negyven fesztivál került be az európai fesztiválokat mérlegelő nagyfesztivál kategóriába, amelyben a Sziget már kétszer bizonyult a legjobbnak, 2011-ben és 2014-ben.

 
A Best European Line-Up kategóriában idén kilenc fesztivál verseng: a Sziget mellett például a dán Roskilde, a belga Rock Werchter és a spanyol Primavera. A Sziget Kft. érdekeltségébe tartozó fesztiválok közül a Telekom VOLT és a MasterCard Balaton Sound a legjobb közepes méretű fesztiválok, a B.My.Lake a legjobb kisméretű fesztiválok között került a jelöltek közé. Szavazni itt lehet. A közlemény kitér arra, hogy 2011 óta minden évben nyert szigetes fesztivál a megmérettetésen. A Sziget két győzelme mellett a 2012-es Balaton Sound a közepes méretű kategóriában nyert, a 2013-ban debütált B.My.Lake pedig azonnal győzött a legjobb új fesztiválok között.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szavazzon rájuk a halál!
Tetvedékek gyűjtőhelye mind.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában