Dedikálás

Debrecenben és Budapesten dedikál Dmitry Glukhovsky

2015. november 5. 11:40
November 26-i könyvbemutatója előtt Debrecenben és Budapesten is dedikál Dmitry Glukhovsky, a posztapokaliptikus Metro-könyvek szerzője. A sorozat harmadik darabja, a Metro 2035 jelenik meg most magyarul. Glukhovsky 24-én Debrecenben, 25-én Budapesten dedikálja könyveit. A bemutató Puskin Moziban lesz.

November 26-án a Puskin Moziban mutatják be az orosz Dmitry Glukhovsky Európa Kiadó gondozásában érkező regényét, a Metro 2035-öt. A könyv a sikeres Metro-sorozat harmadik darabja, a könyv világában játszódó játék történetét követi. A szerző november 24-én Debrecenben, 25-én Budapesten dedikálja könyveit. Itt olvasható a Metro 2035 fülszövege:

Több mint húsz évvel az utolsó háború után a világ romokban hever. Moszkvában a túlélők a metróban, a föld legnagyobb atombombabiztos óvóhelyén húzzák meg magukat.

Artyom, aki korábban megmentette a Metró lakóit a »feketéktől«, tudja, hogy nem hőstettet követett el, hanem óriási hibát. Mert azok a lények nem szörnyetegek voltak, hanem egy új értelmes faj képviselői…

Az öreg Homérosszal együtt, aki meg akarja írni »hőstettének« történetét, Artyom elindul arra az állomásra, ahol valaki állítólag kapcsolatba lépett más túlélőkkel. S amit talál, immár a felszínen, az minden képzeletét felülmúlja…

Glukhovsky története, amely az atomháború utáni világot írja le, valójában nagyon is a mi mostani világunkról szól: hidegháborúról, menekültválságról, új diktatúrákról.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés