Lemondta európai koncertjeit a Foo Fighters

2015. november 15. 13:29
Lemondta európai turnéjának koncertjeit a Foo Fighters, de a U2 sem lépett fel Párizsban szombaton és több filmpremier is csúszik a péntek éjszakai terrortámadás miatt. A koncertek koncertek meg lesznek tartva egy alkalmasabb időpontban, ám Dave Grohl szerint ez az egyetlen módja, hogy kifejezzék a gyászt.

Lemondta, vagyis eltolta francia, olasz és spanyol koncertjeit is a Foo Fighters. A banda mindezt Facebook-oldalán jelentette be. Dave Grohl megígérte a rajongóknak, hogy a koncertek meg lesznek tartva egy alkalmasabb időpontban, ám az énekes szerint ez az egyetlen módja, hogy kifejezzék a gyászt, és egyszerűen nem tehetik meg, hogy ilyen helyzetben a színpadra állnak. Eközben a U2 lemondta szombat esti párizsi koncertjét, az együttes pedig együttérzését fejezte ki.

 
Mozipremierek is elmaradnak a terrortámadások miatt: Steven Spielber filmjének, A kémek hídjának és Natalie Portman Jane Got a Gun című filmjének premierjét is lefújták az alkotók.Több forgalmazó is halasztja bemutatóit, például a Pixar új egészestés animációjának, a Dinó tesó világpremierjének időpontja is tolódik.
 
A terrortámadást követően Párizsban minden bolt, kávézó és mozi zárva tartott szombaton, de az Eiffel-torony és Disneyland sem nyitotta meg kapuit. A Louvre ugyan kinyitott reggel, ám a nemzeti gyásznapra hivatkozva rögtön be is zárt.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"az egyetlen módja, hogy kifejezzék a gyászt"

Vagy az egyetlen módja annak, hogy kifejezzétek, be vagytok ám rendesen szarva egy esetleges terrortámadástól a koncerten.

Nyugodtan tartsák meg.
Mindig vannak, akiknek mindent megér a "csoda".
Jelzem, azt sem tudom, miféle tucc-tucc csapat, biztosan lélekemelő koncertet adnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés