Madonna: El akarnak minket némítani, de nem hagyjuk!

2015. november 16. 11:51
Könnyek között emlékezett meg a párizsi terrortámadás áldozatairól szombat esti koncertje közben Stockholmban Madonna. Az énekesnő szerint mindenki megérdemli a szabadságot, a terroristák pedig nem fogják elérni a céljukat.

„Csak a szeretet fogja megváltoztatni a világot. Nehéz feltétel nélkül szeretni és nehéz szeretni azt, amit nem értünk” – mondta percekig tartó beszédében szombat este Madonna. Az énekesnő elmondása szerint nehéz volt színpadra állnia a történtek után, de a terroristák pont azt szeretnék, ha mostantól senki nem érezné jól magát és ne szórakozna, hanem elnémulna.

„Pont ez az, amit ezek az emberek el akarnak érni. El akarnak bennünket némítani. És mi nem fogjuk hagyni. Sosem fogjuk nekik hagyni! Mert az egységnek hatalma van és hiszek abban, hogy amennyi káosz és fájdalom és értelmetlen erőszak van szerte a világban - nem csak Párizsban – annyi jóság is van. Azért vagyunk itt, hogy bebizonyítsuk ezt” – mondta, majd néma csenddel emlékezett meg az áldozatokról és elénekelte a Like a prayer-t.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már csak Bono hiányzik, hogy egyszerre ítélje el a terrortámadást, meg azokat, akik a refugees helyett a migrant szót használják.

Függetlenül attól, hogy valaki szereti-e a popzenét, Madonna egész életműve a szabadság és az emberi jogok melletti nyílt kiállás. Köszönet neki, hogy most is helyén a szíve.

Ja, Madonna!
Ó, de donna! :-))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés