Kiderül, hogy számottevő politikai figura vagyok!

2015. november 16. 15:39

Papp Réka Kinga
Facebook
Ki a Jóisten fog engem eltartani, amikor az érdemi szakmai munkám helyett azzal vagyok elfoglalkozódva, hogy a kormány által kistafírozott Mandiner szerkesztőségének ezekre a minden képzeletet alulmúló, szánalmas hazudozásaira válaszolok?

Egy dolog foglalkoztat igazán: hogy ki a Jóisten fog engem eltartani, amikor az érdemi szakmai munkám helyett azzal vagyok elfoglalkozódva, hogy a kormány által kistafírozott Mandiner szerkesztőségének ezekre a minden képzeletet alulmúló, szánalmas hazudozásaira válaszolok. Mert ugye, kedves barátaim, lássuk be: kicsit kiegyenlítetlen ez a meccs. Én önkéntesen dolgozom és szabadúszóként nyilvánítok véleményt, őket meg eltartja az illiberális felépítmény.

No de legyen meg az igazság perce is: habár a Mandiner tegnap – tévesen és hazug módon – azt állította rólam, hogy kizártam a menekülőkkel együtt érkező terroristák lehetőségét, én valójában ilyet sohasem mondtam. Azt mondtam, hogy ennek csekély az esélye. Az alábbi videóban hallható, amint ugyanabban a stúdióbeszélgetésben arról beszélek, hogy a menekülők nem feltétlenül mind ártalmatlan báránykák.

És azt is mondtam, hogy nem lehet másfélmilliárdnál is több embert (gyk. az iszlámhívőket) ilyenek alapján megítélni, sőt, a háborúk elől menekülőket sem zárhatjuk ki ilyen alapon. Azt is mondtam, hogy a rengeteg haszontalan és hatékonytalan védelmi intézkedés helyett, mint amilyen ez a förtelmes és ostoba kerítés és az idegengyűlölő propaganda-hadjárat, ugyanabból a pénzből lehetett volna, sőt, még mindig lehetne érdemi megoldásokat kiépíteni, például javítani a fogadórendszerünket, adminisztratív, szociális és logisztikai kapacitást fejleszteni, hogy legyen aki és ami fogadja a menekülőket a határon, és legyen velük érdemi kapcsolatunk.

Ami ennél érdekesebb, hogy milyen fontos lett hirtelen a Mandinernek, hogy engem ekézzenek, és ezért még hazudni is szívesen beállnak a sorba. No, ez nem újdonság, megtették ezt már sokszor. Az inkriminált stúdióbeszélgetés idején épp a rugdosódó operatőr László Petráról bizonygatták teljesen reménytelenül és szánalmasan, hogy mégse rugdosódott, mert találtak húsz másik ellenében egy olyan felvételt, amin nem látszik a mozdulat. Váó.

Mindenesetre ez az odaadó szemlézés azt sugallja számomra, hogy végülis befutottam. Ülök itt a házmesterlakásban ahol lakom, pokrócba csavarva, csórón és elgyötörten, erre kiderül, hogy számottevő politikai figura vagyok! Széles Gábor kiposztol azzal, hogy micsoda egy hülye picsa – asszem ez a celeb-státusz márványba öntött bizonyítéka. Igazán nagyon örülök.

Lassan szükségem lesz egy stábra, akik a kezem alá dolgoznak, felkészítenek, helyettem is reagálnak az ilyenekre. Csak tudnám, mi a vérből fizessem ki őket. Remélem, rövidesen felfedez magának valami nemzetközi földalatti gyíkasszony-liga, és elkezdenek szponzorálni, mert így, fordításokból és független riportokból nehéz finanszírozni ezt a haccacárét.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 202 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ki a Jóisten fog engem eltartani,"
Jó kérdés. Lehet, hogy majd önállóan kell megoldani a megélhetést.

Válaszok:
hátakkor | 2015. november 16. 17:06

Ez a nő engem Gyurcsányra emlékeztet.

Válaszok:
hátakkor | 2015. november 16. 17:08
hátakkor | 2015. november 16. 17:24
pollip | 2015. november 16. 18:09

Nevetséges vagy. Hazudsz is.

De milyen igaza van a Széles Gábornak!!! :-)

"Én önkéntesen dolgozom és szabadúszóként nyilvánítok véleményt,"
" Remélem, rövidesen elkezdenek szponzorálni, "
Keress inkább magadnak egy állást, havi 200 ezer fix-szel, nettó.
Amellett írogathatsz is, talán úgy könnyebb lenne...

még szerencse hogy a baloldalnak sikerült kitermelnie magából ezeket a "számottevő politikai figurákat"

:DD

..."Remélem, rövidesen felfedez magának ..."

Mennyi a beugró kisasszony? Nekem nem kell okos legyen.
graf D.

„"Kiderül, hogy számottevő politikai figura vagyok!"”

Na ja! Ha úgy vesszük a dupla nulla is szám.

„ki a Jóisten fog engem eltartani,”

A tejcsárda nem profitál?

„végülis befutottam.”, duplán

PRF, bocs PRK írásairól az egyszeri szakácsnő jut az eszembe.

Megkérdezi tőle a szomszéd asszony, hogy miképpen főz.

- Mindent belerakok. Megfőzöm, és mindenki azt válogat ki belőle ami neki ízlik.

Azert egyvalamiben igazat kell adnom ennek a Rekakinganak.

Fontossaganal (haha) joval nagyobb aranytalan mennyisegben szemlezi a mandiner.

Kerdem tisztelettel: Mi a budos lofaszert?!

Amennyire egy 'utálatos kép' is műalkotás.

"Ülök itt a házmesterlakásban"

Szegény-ház!

"Kiderül, hogy számottevő politikai figura vagyok!"

Akkor inkább helikopter. Az mszp nem fogja felvenni listára, 99,99%

"amikor az érdemi szakmai munkám helyett"

: )))))))))))))))))))))))))))))))))))

"ostoba kerítés és az idegengyűlölő propaganda-hadjárat, ugyanabból a pénzből lehetett volna, sőt, még mindig lehetne érdemi megoldásokat kiépíteni, például javítani a fogadórendszerünket, adminisztratív, szociális és logisztikai kapacitást fejleszteni, hogy legyen aki és ami fogadja a menekülőket a határon.."


Lehetett volna, de pont nem akarunk fogadórendszert. Menekült fogadásra ott vannak a követségeink, konzulátusaink. Mind az évi 88 emberre.

szakmai munka meg PaprikaKinga :)

"Ülök itt a házmesterlakásban ahol lakom, pokrócba csavarva, csórón és elgyötörten, erre kiderül, hogy számottevő politikai figura vagyok!"

Jöhet az aszpirin, elmúlt dél!

Reméljük a gyerek nem éhezik..

Engem meg ezekre az évente feltűnő vatszdöpáveres meg hahás csajokra, de az legalább egy év után levonta a következtetést. PaprikaJancsiKinga még bízik benne, hogy valaki ezért el fogja tartani.

legyen árufeltöltő jutalékért! Vagy sörgyár kocsma látogatója, ahhoz nem kell korán kelni. Vagy helikopter. Ez annyi szánalmas, hogy Gyuri bá sem fizet ezért a hézmesteri kecóba.

Csak szeretne az lenni. Ezért erőlködik olyan nagyon.
De sehogy nem fog neki összejönni.

"Ez a nő engem Gyurcsányra emlékeztet."

Annyiban igen, hogy nem elég, hogy szánalmas, de ki is teszi magát az ablakba..

"Előbb-utóbb a kissámli is előkerül. Meg a gázóra! :-)" + gázrezsó

"Kiderül, hogy számottevő politikai figura vagyok!"

Hány szavazatot kaptál a legutóbbi választáson?
És mennyit kapott a 4K! ?
Na, szóval ennyire vagy számottevő politikai figura.

Valamit félreértett kedves... Nem az derült ki.

"Ahogy a nagy Rejtő Jenő mondja, a nő olyan, mint a költői hasonlat: ha szép, az sem baj, ha nincs semmi értelme"

Igen, sok piával. Nekem is volt gyönyörű szép barátnőm, Megan Fox elnézést kérhetne tőle, tényleg álomszép, de a Király utcától villamosoztunk volna a Moszkvásig és a Nyugatinál azt hazudtam dolgom van és inkább leszálltam, nem bírtam tovább, annyira fájt a butasága, pedig nagyon toleráns vagyok. PaprikaKinga meg csak buta és az irritálóságából szeretne, de leírása szerint abból sem tud megélni. Nem csodálom. A buta és egyben ronda nők szeretnek a legjobban szerepelni, irritálni, provokálni, hagoskodni és közönségesnek lenni. Valahol sajnálatra érdemesek, de az ilyen Rékákat sajnálni sem tudom. Hogy egy romkocsmában bebaszva sem talál faszt magának, nem értem. Lehet sok a duma, eldumálja a dugást, ezt így mondják.

PaprikaKinga, a terrorszakértő. Is. És aktivista. Szerencsére ő csak verbális terrorral él, az irritáló hangja és malacképe az AKM47-ese. Hármas sorozatokat ad le, míg le nem jár a műsoridő, aztán újratölt. Délben egy aszpirin, este valamelyik haver stúdió vele tartja a nézettséget. Egy Verebes István nőben, csak műveletlenebb és leszbiben.

Nekem mindegyik Rékakinga:-)))) ez a gyűjtőnevük a ballib lányoknak:-)))

Túl sok a komment a hülyeségeire a mandin, ettől képzeli fontosnak magát.

Ne reagáljatok rá, akkor majd elmúlik a tévképzete.

Persze, hogy kicsi az esélye. Eddig kettő terroristáról tudunk az egymillióból. Pont az ilyen paprikakingák szerint - pár hete - ezek az Air France damaszkuszi járatán jönnek First Classon.
Albert Györgyi, a nem tudom milyen hahás buzi Milán, a Gyurcsány cigó szóvivője az öngyilokot választotta. Kinga helyzete is reménytelennek tűnik, segítsünk rajta, legyünk szolidárisak vele, tartsa már el valaki!

Te, tényező!
Leégtél , mint a rongy! (ATV partner: Stumpf András) .
A családom most látott először, a Rákóczi teret emlegették, ott lehetsz tényező!

Politikai figura?
Egy szarkeverő, exhibicionista buta lény, akivel nincs értelme a vitának.

1.)
"az érdemi szakmai munkám"
Na,
a szerepléseid alapján mindenki el is tudja képzelni, milyen...

2.)
"Azt is mondtam, hogy a rengeteg haszontalan és hatékonytalan védelmi intézkedés helyett, mint amilyen ez a förtelmes és ostoba kerítés és az idegengyűlölő propaganda-hadjárat, ugyanabból a pénzből lehetett volna, sőt, még mindig lehetne érdemi megoldásokat kiépíteni, például javítani a fogadórendszerünket, adminisztratív, szociális és logisztikai kapacitást fejleszteni, hogy legyen aki és ami fogadja a menekülőket a határon, és legyen velük érdemi kapcsolatunk."

Nagy baromságokat mondtál, péerká.
Most meg ahelyett, hogy hallgatnál róluk, megismétled.

3.)
"...a rugdosódó operatőr László Petráról bizonygatták teljesen reménytelenül és szánalmasan, hogy mégse rugdosódott, mert találtak húsz másik ellenében egy olyan felvételt, amin nem látszik a mozdulat. Váó."

Hazudsz, péerká.
Azon a felvételen is látszik a mozdulat,
de azon még az is látszik, hogy (a szándéka ellenére) nem sikerült felrúgnia azt a migránst. Aki egyébként anélkül a híres esése nélkül most egy senki lenne valamelyik menekülttáborban,
így viszont (László Petra „rosszvoltából“) lakást és munkát kapott Spanyolországban.
Ugyebár.

Arra nem gondoltál még, hogy elmenj dolgozni?

Nem vagy Te senki, különösen nem számottevő politikai figura. Egy hányingert keltő, irritáló buta liba vagy, akit a média tol naponta képünkbe azért, mert nem talál értelmes témát.

Az, hogy Téged posztolnak, az többek között a mandiner színvonaltalanságát jelzi, semmi egyebet. Az igazi nők szégyellik magukat helyetted is, tiltakoznak az ellen, hogy te normális vagy és nő.

Viszont helyetted jó lenne okos nőket is olvasni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés