A párizsi áldozatoknak ajánlja új kislemezét a Foo Fighters

2015. november 23. 11:22
A St Cecelia című EP-t ingyen le lehet tölteni a zenekar honlapjáról, melyen a párizsi terrortámadás áldozatai hozzátartozóinak gyűjt pénzt a Foo Fighters.

Vasárnap éjjel rakta fel honlapjára az új, St Cecelia című kislemezét a Foo Fighters. Ezzel az öt dallal zárja a banda egyben világturnéját is. A kislemezt már 2014 októbere óta tervezik, de mint az együttes énekes-frontembere, Dave Grohl sajtóközleményében írta, a párizsi terrortámadások eltérő tónust adtak az új zenének.

 
Honlapjukról ingyen letölthető az EP, az együttes pedig az áldozatok hozzátartozóinak gyűjt pénzt. „Ez egy új, reményteli szándék, hogy ha csak kismértékben is, de talán ezek a dalok egy kis fényt hoznak ebbe, a néha sötét világba. Hogy emlékeztessen minket, a zene az élet, illetve hogy a remény és a gyógyulás kéz a kézben járnak a dalokkal. Ezt sohasem lehet elvenni tőlünk. Mindazok, akik érintettek a párizsi atrocitásokban, családtagok és barátok, együtt érzünk veletek. Visszatérünk, és az életet és a szeretetet ünnepeljük majd meg veletek egy szép napon a zenénkkel” – fogalmaz Grohl hosszú levelében, melynek teljes szövegét az NME oldalán lehet elolvasni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés