Wow!

2016. január 12. 7:26

A szerk.
Népszabadság
A Golden Globe-díj hírére hétfő reggel Orbán Viktor amerikai módra kiáltott egyet a Facebookon, és mi csak csatlakozni tudunk: wow!

Az alkotók, Nemes Jeles Lászlóval az élen, könyörtelenek a mű befogadójával. Ha Auschwitz az emberiség reménytelenségének a szimbóluma, nem adnak a filmben semmit, ami a legapróbb kapaszkodó, remény­sugár lenne. A halottak neve és emléke is elpusztult, vágják végezetül a néző szemébe.

Ha az alkotás nem ad is okot a reményre, a film sorsa mintha kárpótolni akarna érte. Ezt  a világ minden pontján érthető filmet Magyarországon, alapvetően hazai alkotók magyar pénzből hozták létre, és a mű önmagában elég erős, hogy ne csak zsűrik, de mozijárók előtt is bizonyítson. A Golden Globe-díj hírére hétfő reggel Orbán Viktor amerikai módra kiáltott egyet  a Facebookon, és mi csak csatlakozni tudunk: wow! Ha ebben az országban hagyják a tehetséget kibontakozni, akkor semmi sem elérhetetlen – vonjuk le  a következtetést a kormányfővel.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ehhez az esethez tényleg nem illett volna a vox diabolica 'hui, hui'.

1. A WOW az nem kiáltás, az ugatás - és utálom. Majomkodásnak tartom.
2. Bár a nemzetközi sikert be kell zsebelni, nem is vitás, de engedtessék már meg nekünk magyaroknak, hogy az évek során reánk szórt számtalan mocsok miatt ne lelkesedjünk annyira ezért a filmért a valóban kiszámított, haszonleső témaválasztás miatt.
Ezzel a témával itthon már nem lehet sikert elérni.
3. Nagyon kíváncsi vagyok a fiúk további karrierjére. Később kiderül, valóban valakik, vagy csak nagyon ügyesen meglovagoltak egy trendet.
Egyébként azt sem tudom, kik ezek?!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés