Taxisok a Saul fiáról: „Lehetne arról is vitatkozni, hogy léteztek-e haláltáborok”

2016. január 13. 19:27
A Saul fia Golden Globe-díja után rengeteg kommentelő firtatta, hogy csupán azért ismerik el a filmet, mert a holokausztról szól. A VS.hu rejtett kamerával budapesti taxisokat kérdezgetett a témáról.

 

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valakiknek nagyon fontos hogy bebizonyítsák mennyire bunkó antiszemiták vagyunk. Mióta megkapták a díjat más se lehet olvasni minthogy őrjöng a jobboldal. Tényleg? Szerintem olyan nagyon senki nem foglakozik a díjjal. Én magam mérsékelt jobboldalinak tartom, én örülök ha valamelyik honfitársam valamilyen rangos díjat kap. Ráadásul a fim érdekesnek tűnik, nem hiszem hogy akármilyen kutyaütő film kapna ilyen díjat. majd meg fogom nézni. De azért bennem is felmerült hogy már megint a holokauszt. Annyit mondják nekünk hogy ideje lenne túllépni Trianonon. Lehet. De talán most már a holokauszton is.

A taxisok normálisan nyilatkoztak.
Nincs semmi szenzáció.

Az érdekes, hogy a taxisok szájába akarják adni a holokauszttagadást.
Egyik sem tagadta, az egyik nyilatkozott arról, hogy ő már nem tudja, hogy egyáltalán.....

A sváb felmenőimet akik málenkij roboton voltak ukrán bányákban nem lőtték le. Ha valaki túl gyenge volt a munkára leöntötték vízzel és kint kellett neki állni a mínusz 30 fokban amíg rá nem fagyott a ruha. Utána már nem kellett golyó. Ebből sajnos sose lesz semmilyen film, pláne díj, ez megmarad nekünk hogy emlékezzünk rá.

SP? Mire gondolsz?

Ezt sajnos hiába mesélem a nagymamámnak. Szinte az egész családja ottmaradt. Most 96 éves és még mindíg emlegeti őket. :(

Meg az apját akit a kommunisták lőttek le a kommün alatt. Sose látta. Azt se tudjuk hol temették el. Baxxa meg, hogy nekünk milyen történelem jutott. :(

A német és orosz táborokat elsősorban rabszolga munkára rendezték be. De, mit tesz Isten, Berija rájött, hogy a begyűjtött rabok nem pótolták a meghaltakat. Mint egy feljegyzésében megírta, 'napi 1100 kalória elég olyannak, aki egy börtöncellában üldögél, de nehéz munkához nem elegendő'.
Erre a következtetésre jutott Hitler haditermelési minisztere Speer is és felemeltette a lágerekben a fejadagot (ami Nürnbergben az életet jelentette számára, s nem a Hitler-bunker elgázosítása tervének meséje).

A sok nyilas féreg tartja magát magyarnak? ha-ha. A jobboldal szégyene, hogy ezekkel a dupla senkikkel azonosítják hazai jobboldalt.

A sok nyilas féreg tartja magát magyarnak? ha-ha. A jobboldal szégyene, hogy ezekkel a dupla senkikkel azonosítják hazai jobboldalt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés