Felvételt hirdet a Snétberger Zenei Tehetség Központ

2016. január 19. 12:06
Fiatalok jelentkezését várja nyáron induló egyéves ingyenes tehetséggondozó programjára a Felsőörsön működő Snétberger Zenei Tehetség Központ.

A Snétberger Zenei Tehetség Központ felvételije február második felében kezdődik – közölte az intézmény. A felvételt nyert diákoknak 12 hetes bentlakásos zenei és képességfejlesztő képzést, valamint egész éves mentorálást biztosítanak. A 12-22 éves fiatalok február 16-ig jelentkezhetnek az intézmény internetes oldalán keresztül vagy emailben, a felvételi meghallgatások február 19-én és 20-án, valamint 26-án és 27-én lesznek Miskolcon, Kecskeméten, Szegeden, Nyíregyházán, Budapesten, Békéscsabán, Berettyóújfalun és Felsőörsön.

 

A központ Snétberger Ferenc művészeti vezetésével 2011 óta foglalkozik a fiatal zenei tehetségek felkarolásával. A program célja, hogy a növendékek megtalálják saját útjukat, továbbtanulva vagy zenei karriert építve önálló, felelős és alkotó emberekké váljanak - olvasható a közleményben, amely szerint a képzés az egyre szaporodó tehetségkutatókkal ellentétben komplex, hosszú távú fejlesztést nyújt.

 

Az egyéves, teljesen ingyenes képzés gerincét magas színvonalú klasszikus és dzsessztanulmányok adják, mindez kiegészül a mentorok szociális munkájával, közösségi programokkal, kulturális és szabadidős tevékenységekkel, fellépésekkel és koncertlátogatásokkal. A diákok kiválasztásáról Snétberger Ferenc vezetésével idén is rangos szakmai zsűri dönt. Mint a közlemény fogalmaz, nem kész zenészeket keresnek, hanem ígéretes tehetségű, elkötelezett fiatalokat, származástól és iskolai eredményektől függetlenül. A Snétberger Zenei Tehetség Központ tehetséggondozó képzéséről bővebb információ a www.snetbergerkozpont.hu oldalon található.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés