Fidesz: Az MSZP a baloldali bevándorláspárti politikát terjeszti

2016. január 19. 15:29
A nagyobbik kormánypárt úgy véli: a szocialisták azért alakítottak pártkatonákból álló hálózatot, hogy országszerte terjeszthessék a baloldal bevándorláspárti és betelepítéspárti politikáját.

A Fidesz szerint azért alakított pártkatonákból álló hálózatot az MSZP, hogy a baloldal bevándorláspárti és betelepítéspárti politikáját terjessze országszerte a helyi közösségekben. A nagyobbik kormánypárt keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője azt mondta, egyedül pártja rendelkezik mind a 106 választókerületben társadalomszervezőkkel, akik nem pusztán egy pártot képviselnek, hanem segítőszolgálatot biztosítanak olyanoknak is, akik nem az MSZP tagjai vagy nem politikai alapon kérnek segítséget. Véleménye szerint a Fidesz legyőzéséhez csak a helyi közösségek megszervezésével lehet 2018-ban eljutni.

 

A Fidesz közölte, meg fogja védeni az országot és a magyar településeket is az illegális bevándorlóktól. Hozzátették: ehhez széles társadalmi támogatottságot és felhatalmazást kaptak az emberektől, hiszen az összegyűlt aláírások száma azt mutatja, hogy a Magyarországon élők elsöprő többsége támogatja a kormányt a kvóta elleni küzdelemben.

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Röviden a bevándorláspárti politikáról:

"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét" (Orbán Viktor, 2001)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés