DJ FM – Budapest 96,4 MHz

Már rádiója is lett Andy Vajnának

2016. február 4. 10:50
Az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó Radio Plus Kft. szerezte meg az 1,16 millió fős vételkörzetű Budapest 96,4 MHz körzeti frekvenciát. A médiaszolgáltatási jogosultságon DJ FM néven indítanak mainstream zenével, kulturális, illetve közlekedési információkkal foglalkozó rádiót.

DJ FM néven a Radio Plus Kft. indíthat kereskedelmi rádiót a Budapest 96,4 MHz körzeti frekvencián; a médiatanács e heti ülésén született döntésről csütörtökön tájékoztatta az MTI-t a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Jelezték: ez volt a hullámsávra benyújtott egyetlen alakilag érvényes pályázat, miután az Autórádió Műsorszolgáltató Kft. a hiánypótlási felhívás ellenére sem csatolt egy kötelező igazolást, és felülvizsgálati kérelmét a bíróság elutasította. 

Mint írják, az 1,16 millió fős vételkörzetű médiaszolgáltatási jogosultság mainstream zenével, kulturális, illetve közlekedési információkkal a 18-35 éves, minőségi szórakozásra vágyó korosztályt célozza meg.

Andy Vajnáé lesz a rádió

A Radio Plus Kft. – mint az az Origo is írja – részben Andy Vajna, részben pedig a frekvenciát korábban használó Roxy Rádió egykori tulajdonos-vezérigazgatójának, Bakai Mátyásnak az érdekeltségébe tartozik.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Akinek van ANNAK adatik"

ez a legjobb érv: A másik is lopott, a másik is visszaélt a hatalmával, ezért nekünk is szabad.

Mint a bolsevikok - nem egyenlőséget akartak, hanem hogy aki addig felettük volt, azt most a sárba taposhassák.

Ijesztően pragmatikus vagy, nertárs

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés