A Dal: kisorsolták a középdöntőket

2016. február 9. 10:50
A két középdöntőben a továbbjutott dalok újragondolt formában is bemutatkozhatnak, hiszen a művészek a zsűri észrevételei és saját tapasztalataik alapján áthangszerelhetik dalukat. A döntőbe összesen nyolc versenydal juthat.

A Dal 2016 szombati első középdöntőjében Agárdi Szilvia, Benji, a B the First, a Karmapolis & Szécsi Böbe, a Kállay Saunders Band, a Mushu, Oláh Gergő, Petruska és Tolvai Reni áll színpadra. A február 20-i második középdöntőben Berkes Olivér és Tóth Andi, a ByTheWay, az Egy Másik Zenekar, Freddie, Gáspár Laci, Nika, a Parno Graszt, a Passed és Vásáry André mutatja be újra dalát.

 

A két középdöntőben a továbbjutott dalok újragondolt formában is bemutatkozhatnak, hiszen a művészek a zsűri észrevételei és saját tapasztalataik alapján áthangszerelhetik dalukat. A középdöntőkben kilenc-kilenc előadót nézhet és hallhat újra a közönség, közülük a zsűri és a nézők pontszámai alapján három-három, vigaszágon pedig egy-egy előadó jut tovább a döntőbe. A most szombati első középdöntőben derül ki, hogy melyik előadó vagy formáció kapja a zsűri által odaítélt A Dal felfedezettje díjat.

 

A Dal 2016 a Duna és a Duna World csatornán szombatonként 19 óra 40 perctől látható. A zenei műsor három elődöntőből, két középdöntőből és a fináléból áll, utóbbi február 27-én lesz. A elődöntőkből 18 produkció jutott tovább, a középdöntők után a döntőben nyolc versenydal hangzik el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

gye tudod azt, hogy a Zsürinek véget ér a hatalma a négy döntös Dal kiválasztásánál, vagyis három mert a negyedik a közönségé.

Ezek után a nézök döntik el, hogy ki megy Stokholmba.

Abban lehet igazad, hogy a Zsürinek van befolyása hog a döntői ay kik jussanak el a döntőig azután lutri az egész.

Mellesleg és már az első adásnál választottam és ahhoz mértem a többi dalt és az Freddi volt. A srácnak a hangja szinpadi megjelenése előadásmodja és nem utolsó sorban dala veri a mezönyt összegezve mindent.

Azért nem lepne meg, ha megint egy belvárosi romkocsma szintü előadó jutna tovább a közönség által lásg Bay Alexet.

Érdekel ez valakit, azokon kívül, akik pénzt kapnak a közreműködésért?
Nekem olyan mindegy, ki, kinek, hová, miért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés