Durva valótlanságok a Magyar Narancs, a 444.hu és a 24.hu oldalakon

2016. március 24. 12:16
A Könyvhét megrendezésére vonatkozó engedélyezési kérelmet támogatni fogom, sőt munkatársaimon keresztül magam ajánlottam fel a szervezőknek, hogy a VIII. kerület kiemelt terein rendezhetnének Könyvhetet.

„A Magyar Narancs, a 444.hu és a 24.hu oldalakon a mai napon olyan hírek jelentek meg, miszerint a Főváros Tulajdonosi Gazdasági és Közterület-hasznosítási Bizottsága úgy döntött, hogy a Könyvhét rendezvényt »kidobták/száműzték/kifúrták a Vörösmarty térről«.

Ezzel szemben a valóság az, hogy erre vonatkozó döntést a Főváros Tulajdonosi Gazdasági és Közterület-hasznosítási Bizottsága nem hozott. A Könyvhét megrendezésére vonatkozó engedélyezési kérelmet támogatni fogom, sőt munkatársaimon keresztül magam ajánlottam fel a szervezőknek, hogy a VIII. kerület kiemelt terein is rendezhetnének Könyvhetet.

Kérjük, a Magyar Narancs, a 444.hu és a 24.hu szerkesztőségét, hogy tartózkodjon a valótlan híresztelésektől és a vonatkozó részeket távolítsák el cikkeikből.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érdemes a 24.hu-t olvasgatni, mert ennél undorítóbb, rasszistább, közönségesebb hozzászólásokat máshol nem találni.

Már egy rakás Könyvhetet (talán 70-t?) rendeztek meg a Vörösmarty téren (gyakran jártam ki), idén -a szöveg alapján- nem ott lesz. Nem értem, hogy miért kell átrakni, eddig jól elvolt ott..

Az Ünnepi Könyvhét megszervezése és budapesti helyszíne politikai rendszereken átívelő hagyomány. Méltatlan dolog megváltoztatni a helyszínt, átlátszó, pitiáner okok miatt.
Szégyellje magát az, aki napi politikai okokból meghoz egy ilyen döntést!

Lejárt a bocsánatkérés határideje:-)))))))))))))))))
MÁR 80 iskola jelezte ( a több ezerből ), hogy részt vesz az egy órás sztrájkban, amikor a tanarak a gyereket felügyelet nélkül hagyják.

A Vörösmarty tér hosszú évtizedek óta az irodalom-szerető (olvasni tudó!) magyar emberek Ünnepi Könyvhetének a hagyományos helye!
Hogy mi köze hozzá a VIII. ker. polg.mesterének, azt nem tudom.

Minden évben kijártam a Könyvhétre, mikor csak tudtam. Sokszor külföldi vendégeket is vittem. Csodák-csodája, mindig találtunk nekik is való könyvet, amit boldogan vittek haza ajándékba. (Pl. A Corvina Kiadó szép kiadású albumait) És azzal az élménnyel távoztak, hogy a magyarság egy KULTÚRNÉP!:))
De ki a fa@szomat vinnétek Ti a Nyóckerbe, könyvhétre? :)))

Százszorosan.
Olvastam itt a tegnapi cikket a stílusról, nagyon egyetértettem vele.
A hír24-en kommentelők stílusa sokkal durvább, közönségesebb, alpáribb......stb egymást támadják személyükben és nem a cikkhez szólnak hozzá sok esetben.

Mielőtt ezt mondod, olvasgass ott.

OK, így legalább látom, hogy van valamilyen racionális ok a háttérben (ideiglenes parkoló...)

Amióta Ungár Klára ezt hazudta, eltűnt a nyilvánosságból a süllyesztőben:-) saját magát süllyesztette el.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés