Európa az európaiaké

2016. március 27. 10:19

Csontos János
Magyar Idők
A főterroristának azért kellett pihengetni, mert megműtötték, s azért kellett megműteni, mert lábon lőtték. Azért lőtték lábon, mert tűzharcba keveredett az őt elfogni kívánó rendőrökkel, s azért akarták elfogni, mert Párizsban lemészároltak egy sereg embert.

„A belga belügyminiszter lemondott ugyan, de nem fogadták el a lemondását, mondván, hogy csata közben ne távozzanak a tábornokok. Hát akkor pedig belga belügyminiszternek lenni nemcsak nyugdíjas állás, hanem életfogytiglani is, mert ez a csata, ahogy elnézem, évtizedekig fog tartani.

A belga belügyminiszter azért próbált lemondani, mert a muszlim terroristát, aki részt vett a párizsi mészárlásban és akinek a lefogása kiváltotta vagy előrehozta a brüsszeli mészárlást, merő szívjóságból mindössze egy órát hallgatták ki, hogy tudjon szegény pihenni. Dzsihadista társai ezt azzal hálálták meg, hogy másnap tömegesen robbantottak cafatokra ártatlan embereket. A főterroristának azért kellett pihengetni, mert megműtötték, s azért kellett megműteni, mert lábon lőtték. Azért lőtték lábon, mert tűzharcba keveredett az őt elfogni kívánó rendőrökkel, s azért akarták elfogni, mert Párizsban lemészároltak egy sereg embert. A főterrorista eközben arcátlan módon bepanaszolja az ügyészt eljárásjogi hibák miatt, a pipogya liberális jogállam pedig az emberi jogokat fontosabbnak tartja, mint az emberi életeket.

(...)

Húsvéthétfőn talán újra elindulnak a repülőjáratok, de már nem ugyanabba a Brüsszelbe érkeznek meg. Nem lehet többé a szőnyeg alá söpörni a migránsok integrálhatatlanságának, a saríja fennhatósága alá került zárt zónák ügyét. A terroristafészkeket és a zárt zónákat fel kell számolni, s mindazokat el kell tanácsolni Európából, akik nem európai törvények szerint óhajtanak élni. Az európai törvényeket pedig úgy kell átigazítani, hogy az európaiakat szolgálják, ne másokat. Ha ez Brüsszelből nem megy, majd beszáll Varsó vagy Budapest. Egy európai referendum ugyanis aligha hozna más eredményt, mint hogy Európa az európaiaké.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Erős, de tökéletes cikk.

Nagyon igaz.
Ébresztő, Európa!

"Európa az európaiaké" és a keresztényeké.
A pápa is ezt akarja? Brüsszel ezt akarja?

Tegnap volt egy rövid hír, miszerint a német multik máris aggódnak a migráció megállása miatt, nekik kéne még ember. Ha ezen elgondolkodom, akkor az jön le, hogy a Balkán, Kkeu ingyen szállítja a német multiknak a migránsokat, a német állam meg gondoskodik róluk, a multiknak ez megint ingyen van.
Szállítsák oda maguknak a munkaerőt, tartsák el őket, adjanak nekik lakást és autót ők!!!!!!!!!!!!!!! A multik mindenkit hagyjanak ki a saját profitszerő játékukból.

Európa azé lesz, aki teleszüli. Ilyen egyszerű.
Vigyázó szemetek a cigánnyal teleszült falvakra vessétek.

Idiotisztán pedig az idiotisztániaké.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés