Trévé2

2016. április 4. 7:45

Tamás Ervin
Népszabadság
Érdektelen, hogy hányan nézik, ha csak a Fidesz-frakció, az se számít – már most ömlik ide megemelt tarifával az állami reklám, aki csak közelébe tud majd kerülni a csatornának, megtömheti a zsebét.

Be kell látnunk, hogy ez a minden sarkában kificamodott üzletnek látszó vállalkozás a résztvevők számára busás haszonnal kecsegtet. Érdektelen, hogy hányan nézik, ha csak a Fidesz-frakció, az se számít – már most ömlik ide megemelt tarifával az állami reklám, aki csak közelébe tud majd kerülni a csatornának, megtömheti a zsebét. A tulaj úgy fizeti vissza a hitelt, mint a pinty, és a hátsó szobákban már azon dolgoznak, hogy Vivient sok közönségcsalogató műsorral segítsék. Esztrád­tévé lesz ez, olyan, mint a hírműsorai, sok-sok csilivili, drágán beszerzett adással, székhez ragasztó sorozattal. A többség észre sem fogja venni, hogy két szórakoztató produkció között szórakozta­tóan tájékoztatják.

Az egész olyan, mint amikor a kísérleti békát árammal ingerlik, hogy bemutassák idegműködését, de azt, hogy neki erről mi a véleménye, nem kérdezi senki. Vivien és csapata lenézi finnyásságunkat, az úgynevezett esztétikai, minőségi vagy közéleti megközelítést, amely szerintük nem más, mint egy szűkülő kisebbség ízlésterrorja. A nép művelése más síkon zajlik, ahogy az informá­lása is. Vivien tömegigény. Szép lassan mindenki hozzászokik ahhoz, hogy az emberek hétköznapjai lesznek a fókuszban. És szórakozni fog rajta, de nagyon.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ettől az újságtól és írótól ma sokkal inkább április 4-e dicsőítő megemlékezését vártam:-)))))))))))))

:-)) bocsánat:-)))))

Szerintem mi akkoriban gondolatban megtettük:-))

"Az egész olyan, mint amikor a kísérleti békát árammal ingerlik, hogy bemutassák idegműködését, de azt, hogy neki erről mi a véleménye, nem kérdezi senki."

Mint a vasárnapi nyitva tartás. Aki ott dolgozik, azt nem kérdezi senki. :)

Nem, ez leginkább az adófizetőknek fáj...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés