Kulka-család: Kulka János állapota súlyos, de javulás tapasztalható

2016. április 15. 14:56
Hamarosan hivatalos tájékoztatást adnak Kulka János betegségével kapcsolatban a színész kezelőorvosai. A család közleménye alapján Kulka János – akin kedden életmentő műtétet hajtottak végre – állapota súlyos, de javulás tapasztalható.

Kulka János állapota jelenleg is súlyos, de javulás tapasztalható. A közeljövőben kezelőorvosai hivatalos tájékoztatást nyújtanak betegségével kapcsolatban - közölte a színművész családja pénteken.

Mint írják, Kulka Jánoson kedden este életmentő műtétet hajtottak végre az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai. Állapota jelenleg is súlyos, azonban az elmúlt napokban javulás tapasztalható.  

A mostani, valamint a korábban kiadott közleményen túl a médiának a család semmiféle tájékoztatást nem adott, a bulvárban napvilágot látott, a család nyilatkozatára hivatkozó cikkek alaptalanok hangsúlyozzák, hozzátéve: kérik a sajtó munkatársait, tiszteljék meg Kulka Jánost és a nyilvánosságot azzal, hogy kizárólag valós, a hivatalos közleményeken alapuló információt jelentetnek meg.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ilyenkor - minden emberi fenntartástól eltekintve - csak egy kívánság lehet : teljes gyógyulást művész úr !

jobbulást!

eljött az idő a pihenésre is, a túlhajszoltság káros.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában