Brüsszel miatt komoly a tét

2016. május 4. 8:58
Kis Ferenc
Magyar Idők
A népszavazásnak komoly tétje van, mert a magyar választók állásfoglalásukkal nemet mondhatnak a tervezett brüsszeli diktátumokra.

Az elmúlt évben és idén összesen közel másfél millió migráns érkezett a kontinensre, jórészt ellenőrizetlenül, tömegesen özönlöttek be a zöldhatárokon.

Több százezer bevándorló tartózkodási helyét nem ismerik a hatóságok, a schengeni határokon belül szabadon grasszálhatnak, ami többek között azért is életveszélyes, mert – mint sajnos már megtapasztaltuk – számos terrorista is érkezett Európába a migránsinvázióval.

Mindezek ismeretében rendkívül felelőtlen és egyúttal életszerűtlen is a bevándorlók szétosztása bármilyen kvóta alapján. Mégis hogyan képzelik ezt a gyakorlatban? Milyen alapon döntenék el például azt, hogy ki melyik uniós országba kerüljön? A demokrácia jegyé­ben közvélemény-kutatást végeznek majd a migránsok köré­ben, ki hol szeretne élni?

Ez nyilvánvalóan nem működne, mert mindenki Németországban, illetve még néhány gazdagabb nyugati országban képzeli el a jövőjét. Erőszakkal viszont nem lehet rákényszeríteni senkire, hogy hol éljen, a schengeni övezeten belül amúgy is szabad a mozgás.

A brüsszeli bürokraták és a mögöttük álló gazdasági érdekcsoportok, illetve magyar elvtársaik ettől függetlenül mindent megpróbálnak, hogy ráerőltessék Európa népeire a saját világképüknek megfelelő gyakorlatot. Ők a nemzetállamok felszámolásán dolgoznak, mert a globalizált, gyökértelen tömegeket könnyebb irányítani, mint az öntudatos közösségek tagjait.

A népszavazásnak tehát komoly tétje van, mert a magyar választók állásfoglalásukkal nemet mondhatnak a tervezett brüsszeli diktátumokra.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A tét komoly, a magyarok többsége a támogatja a kormányt.... ergo a válaszunk Brüsszelnek borítékolható .... NEM!

Kamucikk egy kamuszavazásról. Lapozzunk.

Vona és a jobbik is tudja, hogy jelen esetben az Alkotmánymodosítással nem lehetne célt érni, csak adnának a sza@.nak egy pofont.

De mivel ezzel a javaslattak kábithatják a nagyérdemüt akik nincsenek tisztába sem az unios szabályok müködésével és hatáskörével, valamint a hazai joghatásokkal ezért könnyü félrevezetni őket, mint anno a decemberben5-i Határon tuli magyarok Állampolgársági népszavazással kapcsolatban. Mikor ellenkampányt fólytattak és horrort viziónáltak Gyurcsányék.

Igaz az eredményét a mai napig nyögik, mivel akkor kezdték ásni a sírjukat amit nem is érzékeltek.

A Jobbik nem tanult ebből és araszól a oszlás felé apró léptekkel megnyílatkozásai és tettei kapcsán.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés